Αχαϊα Καιρός

Κακοκαιρία Elias: «Χτυπά» το Αίγιο – Κατολίσθηση στην Εθνική Οδό

Το απόγευμα της Δευτέρας σημειώθηκε κατολίσθηση λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στην Εθνική Οδό με αποτέλεσμα εκατοντάδες οδηγοί να μένουν ακινητοποιημένοι αρκετοί στα οχήματά τους - Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας
Ακούστε το άρθρο

Η κακοκαιρία Elias «χτυπά» αυτή την ώρα την κεντρική Ελλάδα αλλά και τη Πελοπόννησο με το Αίγιο να αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα.

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr, το απόγευμα της Δευτέρας σημειώθηκε κατολίσθηση λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στην Εθνική Οδό με αποτέλεσμα εκατοντάδες οδηγοί να μένουν ακινητοποιημένοι αρκετοί στα οχήματά τους.

Συγκεκριμένα, η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε κατολίσθηση στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας – Αθήνας, στο ύψος του Αιγίου με αποτέλεσμα να κλείσει η παλαιά, αλλά και τμήμα της νέας Ε.Ο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να είναι ιδιαίτερα δύσκολη και με καθυστερήσεις και στο αντίθετο ρεύμα.

Τα περισσότερα φαινόμενα απόψε Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου αναμένονται στην Θεσσαλία, καθώς και στη δυτική Μακεδονία, τα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και τη Στερεά. Πρόσκαιρα είναι πιθανό να επηρεαστούν η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η βόρεια Πελοπόννησος.

Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν στους νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων καθώς και στα δυτικά και βόρεια του νομού Λάρισας.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη κατά τις βραδινές ώρες οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα γίνονται ολοένα και πιο έντονες.

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας:

Όλη η επικαιρότητα