Categories: Ελλάδα

Κακοκαιρία: Νεκρή 50χρονη παιδίατρος στη Πιερία – Παρασύρθηκε από χείμαρρο

Share

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Πιερία από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τις προηγούμενες ώρες τη χώρα. Πρόκειται για το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας, που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής (12.12.2021) ανασύρθηκε το πτώμα γυναίκας, 1,5 χλμ. μακριά από το αυτοκίνητό της στην Πιερία. Κλιμάκια της Πυροσβεστικής εντόπισαν το όχημά της στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας.

Σύμφωνα με το pierianews.gr, τα ορμητικά νερά του ρέματος της Ζλιάνας παρέσυραν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου και έκτοτε η γυναίκα αγνοούνταν.

Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε αρχικά το αυτοκίνητο της γυναίκας και λίγο αργότερα εντοπίστηκε η 50χρονη σε απόσταση 1,5 χλμ από το όχημά της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόκειται για γνωστή παιδίατρο της Κατερινής.

Πρωτοφανή ύψη βροχής

Ιδιαίτερα υψηλά ήταν τα ύψη βροχής που έπεσαν από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το πρωί της Κυριακής στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια και ρέματα να γίνουν πραγματικοί χείμαρροι.

Δεκάδες σπίτια πλημμύρισαν σε διάφορες περιοχές της χώρας. Στη Λαμία οι αρχές αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το πλημμυρισμένο χωριό Κόμμα μεταφέροντας ακόμα και στα χέρια ηλικιωμένους και παιδιά.