Μεσσηνία Περιφέρεια Πελοποννήσου

Καλαμάτα: Ακόμα ένας θάνατος από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο

Στα ύψη ξανά τα κρούσματα...
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα έναν θάνατο από τον κορωνοϊό και τις επιπλοκές του είχαμε χθες στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Πρόκειται για έναν άνδρα 84 ετών που νοσηλευόταν στην κλινική covid.

O χθεσινός θάνατος ήρθε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους δείκτες θνητότητας από κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, καθώς μόνο το τελευταίο τρίμηνο έχουν χάσει τη ζωή τους 50 συνολικά άτομα.

Χθες διασωληνώθηκε επίσης και μια γυναίκα 70 ετών ανεβάζοντας σε τρεις τους νοσηλευόμενους στη ΜΕΘ. Στην κλινική covid νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 30 ασθενείς, μετά τις 7 εισαγωγές που έγιναν και τα 8 εξιτήρια που δόθηκαν χθες. Για μια ακόμη ημέρα πάντως χθες, η Μεσσηνία κατέγραψε ιδιαιτέρως υψηλό αριθμό νέων κρουσμάτων, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει για τον νομό 94 νέες λοιμώξεις.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες αυξάνεται μετά από πολύ καιρό ο αριθμός των διαγνωστικών test που διενεργούν σε διάφορα σημεία της Μεσσηνίας τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, με πάνω από 1.130 rapid test να γίνονται χθες στα σταθερά σημεία των υγειονομικών ελέγχων σε Καλαμάτα, Μεσσήνη, Κυπαρισσία και Πύλο αλλά εκτάκτως και σε Ανδρούσα και Μαυρομάτι Ιθώμης.

Όλη η επικαιρότητα