WEB tv Γ Εθνική

Καλαμάτα – Αστέρας Αμαλιάδας 1-1: Έμεινε όρθιος στην Καλαμάτα και ξεκινά την αντεπίθεση (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο φιλόδοξος Αστέρας  Αμαλιάδας, με ανεβασμένη ψυχολογία, χωρίς φόβο αλλά με μαχητικότητα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, πέτυχε χθες το απόγευμα το βασικό στόχο του θετικού αποτελέσματος στην Καλαμάτα μένοντας στο 1-1.Μάλιστα, αν δεν υπήρχε και άτυχη στιγμή στη φάση του γκολ που ισοφαρίστηκε, θα μπορούσε και το τρίποντο! Και μπορεί να βρίσκεται τωρα πίσω 4 βαθμούς από το Βλαχιώτη, όμως τίποτα δεν εχει τελειώσει , καθως οι «βυσσινί», έχουν να αντιμετωπίσουν μεσα στην Αμαλιάδα, Βλαχιώτη, Καλαμάτα και Πανηλειακό, δηλ. όλους τους πρωτοπόρους!

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

Οι φάσεις  και τα γκολ του αγώνα!

Μόλις στο 10′ ο Κέρι χτύπησε πολύ έξυπνα και τεχνικά φάουλ έξω από την περιοχή κι από διαγώνια θέση, αιφνιδιάζοντας τον Γκόμεζ κι όσους περίμεναν σέντρα, κι έγινε έτσι το 0-1 για τον Αστέρα. Στο 24′ ένα σουτ του Ν’ Γκουέμ μπλόκαρε ο Γκόμεζ και στο 44′ σουτ του Κέρι πάνω στην κίνηση και η μπάλα πέρασε άουτ. Το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου, αφού στάθηκε πολύ καλά στο διάστημα αυτό ο Αστέρας ενώ διαχειρίστηκε και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το πολύτιμο προβάδισμα του. Όμως στην επανάληψη, και στο 52′ έγινε το 1-1 όταν ο Καμινιώτης χτύπησε κι αυτός έξυπνα και τεχνικά φάουλ έξω από την περιοχή κι από διαγώνια θέση, σε μια σχεδόν παρόμοια φάση με το γκολ του Αστέρα στο πρώτο μέρος – σε αυτή τη φάση της ισοφάρισης πάντως η μπάλα βρήκε και σε κάποιο πόδι αμυνόμενου και άλλαξε λίγο πορεία καταλήγοντας στην γωνία του Τσάμη που αιφνιδιάστηκε. Έκτοτε η  Καλαμάτα πήρε την εδαφική υπεροχή από την ισοφάριση κι έπειτα, κι ασκώντας μια σχετική πίεση αλλά χωρίς “καθαρή” ευκαιρία, ενώ στο ίδιο διάστημα ο Αστέρας έδωσε αρκετό βάρος στη διαφύλαξη των μετόπισθεν. Από το 70′ κι έπειτα ο Αστέρας ισορρόπησε ξανά το ματς κερδίζοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Για να μείνει, χωρίς κάτι άλλο ιδιαίτερο, το τελικό 1-1.

Καλαμάτα: Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Kαντούτσης (46′ Καλογερόπουλος), Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος (83′ Ρονκάτο), Καμινιώτης, Τσεμπερίδης, Αθανασόπουλος, Σαραντόπουλος (76′ Τσουλάκος), Γουερέ

Αστέρας Αμαλιάδας: Τσάμης, Μπουζούρας (74′ Μπαρμπαρούσης), Παπαδόπουλος, Ρόβας, Παγώνης, Κασνέτσι, Μπανούσης, Ν’Γκουέμ, Μαρουκάκης (89′ Σταθάκης), Κέρι (90+3′ Σταθάτος), Τόρες (68′ Κυριάκος)

  • Απών λόγω προβλήματος τραυματισμού ο Αρβανίτης, κι επίσης όχι πλήρως έτοιμος ο Μπαρμπαρούσης για παρόμοιο λόγο (στη 18άδα), το ίδιο κι ο Σταθάκης (στη 18άδα), ενώ προέρχεται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο Μαρουκάκης. Κι ακόμα πρώτη φετινή συμμετοχή στο πρωτάθλημα για τον γκολκίπερ Τσάμη (με τον ως τώρα βασικό Καβουσάκη στον πάγκο). Στον πάγκο του Αστέρα ντεμπούτο για τον νέο τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο.

Όλη η επικαιρότητα