Μεσσηνία

Καλαμάτα: «Δεν ήθελα να το σκοτώσω, το άφησα εκεί για να το πάρει κάποιος»

Ακούστε το άρθρο

Ζητάει να πάρει το παιδί της πίσω η νεαρή μητέρα που πριν από λίγο καιρό το είχε εγκαταλείψει σε υπόγειο κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα.

Πίσω από τα κάγκελα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού όπου βρίσκεται η 24χρονη Γεωργιανή, δηλώνει μετανιωμένη για την πράξη της και μέσω του δικηγόρου της ζητάει να πάρει πίσω το παιδί της.

«Η μόνη της κουβέντα ήταν αυτή και η μόνη της κουβέντα είναι αν είναι καλά το παιδί της. Η υγεία του. Θα γίνει μια πολύ καλή μάνα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δικηγόρος της Κώστας Κρόμπας.

Η γυναίκα είχε αφήσει το μόλις πέντε ημερών αγγελούδι της μέσα σε μια χάρτινη σακούλα στα σκουπίδια στην Καλαμάτα. Μιλώντας με τον δικηγόρο της υποστήριξε πως βρισκόταν σε απόγνωση το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου.

«Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήθελα να το σκοτώσω. Το άφησα εκεί για να το πάρει κάποιος. Θέλω να το μεγαλώσω εγώ. Θα δουλέψω. Δεν είχα τα λεφτά και το άφησαΤώρα όμως θα βάλω όλη μου τη δύναμη για να μεγαλώσει όπως πρέπει. Το θέλω πίσω…» δήλωσε η κατηγορούμενη.

Αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα και συνέχισε λέγοντας: «Δεν το πέταξα. Το άφησα πάνω στον κάδο. Δεν ήξερα τι έκανα. Δεν μπορώ χωρίς το παιδί. Χωρίς το αγόρι μου….».

«Είχε μια πολύ σκληρή μορφή επιλόχιας κατάθλιψης. Δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει δυστυχώς. Έχει καταλάβει όμως την πράξη της» πρόσθεσε ο δικηγόρος υπεράσπισης.

Το μικρό αγοράκι σήμερα μεγαλώνει στο κέντρο βρεφών «Μητέρα» στην Αθήνα κι είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Η μητέρα του παραμένει προφυλακισμένη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

via

Όλη η επικαιρότητα