Καλαμάτα: Εξαπατούσε κόσμο παριστάνοντας τον ταχυδρόμο!

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε περιπτώσεις υπεξαίρεσης στην Καλαμάτα.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 64χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για υπεξαίρεση.

Στο στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνηση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι ο 64χρονος, ως εκπρόσωπος εταιρείας Ταχυμεταφοράς, διαμεσολαβούσε στις συναλλαγές τρίτων, παραλαμβάνοντας χρηματικά ποσά αντικαταβολών και τα ιδιοποιούνταν παράνομα.

Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 64χρονος από τον Αύγουστο 2018 έως και την 21.1.2019= διέπραξε πέντε περιπτώσεις υπεξαίρεσης σε βάρος Ελλήνων στην Καλαμάτα, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις 11.500 ευρώ. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.