Categories: Μεσσηνία

Καλαμάτα: Για ακόμα 3 επιθέσεις κατηγορείται ο 35χρονος που συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση σε φοιτήτρια

Share

Την πόρτα των ανακριτικών αρχών στα δικαστήρια της Καλαμάτας περνά αυτή την ώρα (12 μ.μ.) ο 35χρονος Έλληνας, που ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη για την σεξουαλική επίθεση σε 24χρονη φοιτήτρια τα ξημερώματα της Τρίτης (4/10) στο κέντρο της Καλαμάτας.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης, κατηγορείται για ακόμα 3 περιπτώσεις επιθέσεων με σεξουαλικά κίνητρα. Πιο συγκεκριμένα κατηγορείται ότι τον περασμένο Ιούλιο 2 φορές, είχε βρεθεί έξω από την οικία, άλλης 24χρονης φοιτήτριας και αυνανιζόταν ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 είχε επιτεθεί σε άλλη 23χρονη κοπέλα, χτυπώντας την και προσπαθώντας να την βιάσει, στην οδό Αβίας στην Καλαμάτα.

Και οι 3 παραπάνω περιπτώσεις είχαν καταγγελθεί στις αστυνομικές αρχές και παρέμεναν ανεξιχνίαστες μέχρι και τη σύλληψη του 35χρονου.

Ο 35χρονος θα ακούσει τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί από την Εισαγγελέα της Καλαμάτας και είναι άγνωστο αν θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας ή θα ζητήσει προθεσμία για τις επόμενες ημέρες λόγω και των βαρύτατων κατηγοριών που αντιμετωπίζει.

Πηγή: ertnews.gr