Γ Εθνική

Καλαμάτα – ΠΑΟ Βάρδας 2-0: Έχασε από μια καλύτερη ομάδα!

Ακούστε το άρθρο

Δεύτερη σερί ήττα χθες για τον ΠΑΟΒ που έχασε με 2-0 από την Καλαμάτα, και έμεινε στον έναν βαθμό, μετά την διεξαγωγή τριών αγωνιστικών.

Οι «πράσινοι» της Βάρδας προσπάθησαν στο χθεσινό αγώνα για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού οι γηπεδούχοι ήσαν αρκετά καλοί και άξιζαν τη νίκη.

Πλέον ο ΠΑΟΒ θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ στα επόμενα παιχνίδια και να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς, για να μην μπλέξει από πολύ νωρίς…

Ο αγώνας με λίγα λόγια

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 6′ όταν ο Τσουλάκος άνοιξε για τον Γουερέ, που κέρδισε στο σπριντ τον Χούσα, έκανε το σουτ για να μπλοκάρει ο Καπούταγλης.

Στο 15′ ο Καλογερόπουλος έκανε την σέντρα και ο Κουρέλλας έπιασε το σουτ για να αποκρούσει ο Καπούταγλης, ενώ στο 17′ είχαμε την πρώτη ευκαιρία για τη Βάρδα με τον Μελετίδη, που έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Γκόμες.

Η Καλαμάτα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 22′ (1-0), όταν μετά από σέντρα του Καλογερόπουλου, ο Ορ. Νικολόπουλος πήρε αρχικά την κεφαλιά κι ο Τσουλάκος πρόλαβε τους αμυντικούς του ΠΑΟΒ και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια του α’ μέρους δεν είχαμε κάτι το σπουδαίο και στο ξεκίνημα της επανάληψης οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αντεπιτεθούν!

Μάλιστα στο 54′ είχαν μια καλή ευκαιρία, όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Κωνσταντινίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μελετίδης τη δεύτερη με τη μπάλα να περνά άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Η Καλαμάτα ήταν επικίνδυνη στο 56′ όταν ο Γουερέ από δεξιά μπήκε στην περιοχή και προτίμησε να πασάρει, αντί να πλασάρει με τον γκολκίπερ της Βάρδας Καπούταγλη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Όμως στο 67′ έγινε το 2-0 και κάπου εκεί ο αγώνας τελείωσε…

Ο Ρονκάτο με ωραία μπαλιά έβγαλε τετ α τετ με τον Καπούταγλη τον Γουερέ, που με πλασέ σκόραρε.

Στο 70′ δόθηκε πέναλτι για την Καλαμάτα σε τράβηγμα του Δημητρίου στον Γουερέ, το εκτέλεσε ο Ρονκάτο και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Οι τελευταίες καλές φάσεις του αγώνα έγιναν στο 79′ όταν ο Ρονκάτο έστρωσε στον Τσεμπερίδη που σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Καπούταγλης μπλόκαρε και στο 87′ όταν ο Γουερέ, έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, απέφυγε έναν αντίπαλο και σούταρε για να περάσει η μπάλα λίγο άουτ.

***  Για τον ΠΑΟΒ εμφανίστηκε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στον Νικολόπουλο ο οποίος τελικά δεν αγωνίστηκε και τη θέση του πήρε ο Παλιάτσας. Επίσης οι «πράσινοι» είχαν αρκετές απουσίες, που τους επηρέασαν αγωνιστικά.  Απουσιασαν οι Ντόμας, Λιόσης που είναι τιμωρημένοι κι ο τραυματίας Σιδέρης

Οι συνθέσεις

Καλαμάτα: Γκόμες, Καλογερόπουλος, Ορ. Νικολόπουλος, Καντούτσης, Λιόλιος, Τσεμπερίδης, Καμινιώτης (58′ λ.τρ. Ζαχαρόπουλος), Κουρέλλας (89′ Βασιλόπουλος), Γουερέ, Ρονκάτο (85′ Ν. Νικολόπουλος), Τσουλάκος (80′ Αθανασόπουλος)

ΠΑΟΒ: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Χούσα (76′ Κουργιαλάς), Παλιάτσας (87′ Ράλλης), Δημητρίου, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Καρούτης, Μελετίδης, Κωνσταντινίδης, Μάζης (69′ Καλογερόπουλος)

Όλη η επικαιρότητα