Categories: Μεσσηνία

Καλαμάτα: Σε αργία με εντολή Κεραμέως ο 61χρονος που φέρεται να ασέλγησε στη 12χρονη κόρη του

Share

Σε αργία από τα καθήκοντά του, με εντολή της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως, τέθηκε ο 61χρονος εκπαιδευτικός στην Καλαμάτα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρη του.

«Σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης και άσκησης δίωξης κατά στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται ότι διέπραξε γενετήσιες πράξεις με θύμα την ανήλικη κόρη του, κίνησα τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα καθήκοντά του», έγραψε η Νίκη Κεραμέως στο Twitter.

Ο 61χρονος πατέρας κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και παραμένει κρατούμενος στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr η παρατηρητικότητα μιας γυναίκας χθες στην Καλαμάτα έφερε στο φως μια τραγική ιστορία που αφορά έναν 61χρονο που φέρεται να ασελγούσε σεξουαλικά στη 12χρονη κόρη του.

Η γυναίκα άμεσα ενημέρωσε την αστυνομία, που συνέλαβε τον 61χρονου, που μάλιστα είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικός σε γειτονικό νομό και από το βράδυ της Παρασκευής (30/12) παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της αποπλάνησης ανηλίκου καθώς της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών.