Γ Εθνική

ΠΣ Καλαμάτα: Συνεχίστηκαν χθες οι δοκιμές – Νιγηριανός πήρε μέρος στην προπόνηση

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίστηκαν χθες οι δοκιμές στην ομάδα της Καλαμάτας με νέα πάλι πρόσωπα να δίνουν το παρών ενώ την παράσταση έκλεψε ένας Νιγηριανός ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος για τον Σέι Αντελέκε, αμυντικός και έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Ιταλίας, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Επίσης, τα 11 νέα πρόσωπα που έδωσαν το παρών είναι οι:  Γιώργος Χαρλέπας (Πάμισος Μεσσήνης), Χρήστος Σαμιώτης (ΑΟ Φαραί), Κυριάκος Κωνσταντόπουλος, Διονύσης Θεοχαρόπουλος (ΑΟ Κυπαριασσίας), Γιάννης Τσατάς (ΑΟ Μεθώνης), Αρντίτ Γκεβόρι (Παπαφλέσσας Χώρας), Αλέξανδρος Σταμούλος (ΑΟ Φυτειάς), Βασίλης Κοντοθανάσης (Πανιώνιος Καλαμάτας), Πέτρος Χαραλαμπόπουλος (Αστέρας Αρφαρών), Στάθης Παπαδόπουλος (Θύελλα Μερόπης) και Διονύσης Θεοδωρακόπουλος (Νέστωρ Πύλου).

Από κει και πέρα, επειδή οι παίκτες χθες που δοκιμάστηκαν ήταν πάρα πολύ χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες, άσπροι, πράσινοι και μπλε, άσπροι και ακολούθησε δίτερμα.

Στο πρώτο δίτερμα οι άσπροι νίκησαν με 2-0 χάρις σε γκολ των Βέλλη και Χαρλέπα ενώ στο άλλο δίτερμα που ακολούθησε νίκησαν οι μπλε 4-1 με τέραμτα των Πέππα, Ντε Νικόλο, Κοντοθανάση και Τσατά ενώ ο Δημητρίου πέτυχε το γκολ για την ομάδα μειώνοντας το σκορ.

Όλη η επικαιρότητα