Categories: Μεσσηνία

Καλαμάτα: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι και οι μητέρες τους για τον ξυλοδαρμό 35χρονου στο κέντρο της πόλης

Share

Συνελήφθησαν στην Καλαμάτα, το απόγευμα της Κυριακής (23/4), 3 ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 15, 16 και 17 χρονών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, για τον ξυλοδαρμό 35χρονου στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκτός από τους ανήλικους δράστες συνελήφθησαν και οι μητέρες τους, 46, 34 και 55 ετών αντίστοιχα, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αρμοδίως.

Το χρονικό της επίθεσης

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κροντήρη, κοντά στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, το απόγευμα του Σαββάτου (22/4) και έγινε γνωστό, όταν περίοικοι άκουσαν έναν άνθρωπο να καλεί σε βοήθεια.

Βγαίνοντας στα μπαλκόνια τους αντίκρισαν μια ομάδα 10-15 εφήβων, ανηλίκων σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, να ξυλοκοπούν έναν άνδρα, τον οποίο είχαν ρίξει στους θάμνους που βρίσκονται εκεί. Έβαλαν τις φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία με αποτέλεσμα η “ομάδα” των νεαρών να τραπεί σε φυγή.

Όταν κατέβηκαν στο δρόμο, βοήθησαν τον 35χρονο άνδρα που είχε δεχθεί την επίθεση να καθίσει στο παγκάκι του έδωσαν νερό, καθάρισαν τα αίματα από το πρόσωπο, ενώ στο σημείο έφτασε η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε ο τραυματισμένος άνδρας στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, είχε σπάσει τη μύτη του, και αναμενόταν με το που θα έπαιρνε εξιτήριο, η κατάθεση του στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Καλαμάτας, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης.