Μεσσηνία

Καλαμάτα: Την Τετάρτη η κηδεία του άτυχου 21χρονου Παναγιώτη Βούλτσου (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ενα κίτρινο αυτοκίνητο βούτηξε στον γκρεμό και χάθηκε. Αυτό είδε ο άνθρωπος ο οποίος τηλεφώνησε στην Αστυνομία γύρω στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής από τη Μικρή Μαντίνεια. Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο 21χρονος οδηγός Παναγιώτης Δ. Βούλτσος ο οποίος έχασε τη ζωή του και μια 19χρονη κοπέλα, η οποία έπαθε πολλαπλά κατάγματα και σήμερα το απόγευμα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ στην Αθήνα.

Οι δύο νέοι κατευθύνονταν προς Καλαμάτα και ξαφνικά, σε μια ελαφρά δεξιά στροφή μετά το ξενοδοχείο “Ακτή Ταΰγετος”, το αυτοκίνητο έφυγε αριστερά στο αντίθετο ρεύμα, “έσκασε” με δύναμη σε ένα πλάτωμα λίγο πιο χαμηλά από το οδόστρωμα και μετά κατρακύλησε σε γκρεμό 10 μέτρων, καταλήγοντας με την αριστερή πλευρά του στο νερό. Τη διαδρομή αυτή του αυτοκινήτου, χωρίς καθόλου να φρενάρει, φέρονται να επιβεβαιώνουν και δύο ακόμα άνθρωποι, που έρχονταν με το αυτοκίνητό τους από το αντίθετο ρεύμα και είδαν μόνο τα φώτα και το άλλο όχημα να φεύγει από το δρόμο.

Ο νεαρός οδηγός, κάτοικος Καλαμάτας, υδραυλικός στο επάγγελμα, πρώην λοκατζής στην 35η Μοίρα Καταδρομών, βρέθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του πάνω στο πλάτωμα. Φαίνεται πως με το που έσκασε το αυτοκίνητο στο χώμα, η δύναμη της πρόσκρουσης, λόγω και της υψομετρικής διαφοράς, ήταν τέτοια που ο άτυχος νεαρός εκτινάχτηκε από το αυτοκίνητο. Την κοπέλα βρήκαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας κάτω στη θάλασσα. Και αυτή ήταν έξω από το αυτοκίνητο και οι πυροσβέστες (στο σημείο προσέτρεξαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με 5 άνδρες) την έβαλαν σε ένα φορείο και την ανέβασαν από το απότομο μονοπάτι, το οποίο χρησιμοποιούν κολυμβητές το καλοκαίρι για να κατέβουν στην παραλία. Νωρίτερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε παραλάβει τον νεαρό χωρίς τις αισθήσεις του από το σημείο, ο οποίος λίγο μετά κατέληξε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η κοπέλα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ, αλλά έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα, μεταξύ αυτών στη λεκάνη και τα κάτω άκρα.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Στο σημείο του δυστυχήματος μετά την κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Π.Υ. Καλαμάτας και των δύο ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν τους τραυματίες, προσέτρεξε κόσμος από τα γύρω σπίτια. Αυτοί ήταν άλλωστε που  αντίκρισαν πρώτοι το νεαρό άνδρα σοβαρά τραυματισμένο, πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο και καταλήξει. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, μόλις ενημερώθηκαν πήγαν εκεί και συγγενείς του νεαρού.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φίλοι του άφηναν συγκινητικά μηνύματα και εύχονταν “καλό παράδεισο”. Στη φωτογραφία εξωφύλλου του ο νεαρός άνδρας πόζαρε πανευτυχής δίπλα στο μοιραίο Fiat Punto, που είχε ανεβάσει την ίδια ημέρα λίγο νωρίτερα από το τραγικό συμβάν. Οι φίλοι του έγραφαν στον τοίχο του: “Καλό παράδεισο να έχεις σειρούλα και να σε προσέχουν οι άγγελοι εκεί που θα πας… καλό ταξίδι παλικάρι μου”. Μια φίλη του έγραψε: “Ανοιξες το δικό σου δρόμο χωρίς γυρισμό. Θα σε θυμάμαι για πάντα φίλε μου, να μας προσέχεις…” και άλλα παρόμοια συγκινητικά μηνύματα για έναν νέο άνθρωπο ο οποίος χάθηκε άδικα, όπως αυτό: “Τα λόγια είναι περιττά… 17 χρόνια σε θυμάμαι να είσαι ένα χαρούμενο παιδί που πείραζες όλο τον κόσμο, ποιος θα μου έλεγε ότι θα είχες ένα τέτοιο άδικο τέλος… Τόσο νέος… Τόσο άδικα… είχες τόσα πολλά να ζήσεις ακόμα… η ζωή σού έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι. Καλό παράδεισο φίλε μου, να προσέχεις εκεί ψηλά με τους αγγέλους…”. 

Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη στις 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλαμάτας.

Πηγή: taklin.eu

Όλη η επικαιρότητα