Ηλεία

Κάλεσμα αλληλεγγύης από τα Σωματεία της Ηλείας – Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στον Πύργο

Ακούστε το άρθρο

Οι  Διοικήσεις των Σωματείων: Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηλείας, Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας, Σωματείων Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ Πύργου, εκφράζουν την έμπρακτη στήριξή τους στον δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας και της Συρίας συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Εργατικό Κέντρο Πύργου.

Συγκεκριμένα:

Κουβέρτες
Γάλα σε σκόνη
Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες
Απορρυπαντικά ρούχων
Ορούς
Γάζες
Χανζαπλαστ
Είδη ατομικής υγιεινής
Ξηρά τροφή

Τα υλικά πρώτης ανάγκης θα μαζεύονται στο Εργατικό Κέντρο Πύργου Ξάνθου 6, 1ος όροφος στα γραφείο του Συνδικάτου Οικοδόμων , Πέμπτη 18:30-20:00, Παρασκευή 11πμ-1μμ και 7μμ-9μμ, Σάββατο 11πμ-12:30μμ

Η ανακοίνωση των σωματείων:

Οι  Διοικήσεις των Σωματείων: Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηλείας, Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας, Σωματείων Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ Πύργου , εκ μέρους των εργαζομένων  εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους και το λαό της Τουρκίας και της Συρίας που αυτές τις ώρες δοκιμάζονται από τις συνέπειες ενός μεγάλου καταστροφικού σεισμού.

Οργανώνουμε Τώρα την Αλληλεγγύη μας στο δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας και της Συρίας. Οι Έλληνες εργαζόμενοι έχουμε την πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του λαού μας αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών. Κανείς μόνος!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Συγκεντρώνουμε άμεσα υλικά πρώτης ανάγκης για τα θύματα του σεισμού.

Συγκεκριμένα:
Κουβέρτες
Γάλα σε σκόνη
Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες
Απορρυπαντικά ρούχων
Ορούς
Γάζες
Χανζαπλαστ
Είδη ατομικής υγιεινής
Ξηρά τροφή

Τα υλικά πρώτης ανάγκης θα μαζεύονται στο Εργατικό Κέντρο Πύργου Ξάνθου 6, 1ος όροφος στα γραφείο του Συνδικάτου Οικοδόμων  , Πέμπτη 18:30-20:00, Παρασκευή 11πμ-1μμ και 7μμ-9μμ, Σάββατο 11πμ-12:30μμ

Οι Διοικήσεις των Σωματείων

Όλη η επικαιρότητα