Ηλεία

Κάλεσμα στην «Λευκή Νύχτα» της Αμαλιάδας – Αισιόδοξοι οι καταστηματάρχες της πόλης για την σημερινή βραδιά

Εκδηλώσεις και προσφορές

Το δικό τους κάλεσμα έκαναν χθες οι έμποροι της αγοράς της Αμαλιάδας, ενόψει της 3ης Λευκής Νύχτας, που πραγματοποιείται απόψε. Από τις 8 το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα, η πόλη θα έχει γιορτινό κλίμα με συναυλίες και παραστάσεις.

Παράλληλα, τα καταστήματα θα κάνουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις και έτσι ο κόσμος απ’ όλο το νομό και οι επισκέπτες που κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην περιοχή, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν και τις αγορές τους.

Οι καταστηματάρχες δήλωσαν αισιόδοξοι για την σημερινή βραδιά, για την 3η Λευκή Νύχτα, που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και τον δήμο Ήλιδας.

«Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον κόσμο με εκπτώσεις που θα φτάνουν και το 50%. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έρθει κόσμος και πιστεύουμε ότι θα περάσει καλά και θα κάνει και πολύ καλές αγορές», δήλωσε ο κ. Κώστας Τρικόγιας από το κατάστημα even.

«Το ζητούμενο είναι να περάσει καλά ο κόσμος αυτή τη βραδιά. Ευχαριστούμε όσους μας προτιμούν όλη τη χρονιά και το Σάββατο θα είμαστε μαζί με τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η κα Μαρία Περδίκη από το κατάστημα Prestige.

Κάλεσμα στον κόσμο έκανε η κα Βάσω Γεωργακοπούλου από το κατάστημα Izi Shoes: «Καλούμε τον κόσμο του νομού και τους επισκέπτες να έρθουν στην «Λευκή Νύχτα» να διασκεδάσουν στις συναυλίας και στα καταστήματα της πόλης και να κάνουν τις αγορές τους σε πολύ καλές τιμές».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος, αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και ιδιοκτήτης του καταστήματος Κόσμημα: «Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, σε κάθε γωνιά της πόλης και να κάνει πολύ καλές και συμφέρουσες αγορές, σε πολύ καλές τιμές. Περιμένουμε όλο τον κόσμο να  έρθει στην Αμαλιάδα να γιορτάσουμε την «Λευκή Νύχτα».

«Με αφορμή την «Λευκή Νύχτα», θα υπάρχουν πολύ καλές τιμές και προσφορές και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία και να διασκεδάσει σε ένα γιορτινό κλίμα. Σας περιμένουμε», επεσήμανε ο κ. Νώντας Κουτρουμπής από το κατάστημα Χρυσόραμα.

Για μεγάλες προσφορές μίλησε και ο κ. Μπάμπης Βρυώνης από το κατάστημα Vrionis: «Τα καταστήματα της Αμαλιάδας θα έχουν πραγματικές εκπτώσεις και προσφορές και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να ψωνίσει και να διασκεδάσει. Είμαστε έτοιμοι και ελπίζουμε ότι θα είναι μια όμορφη βραδιά».

«Θα είναι μια γιορτή για την αγορά της Αμαλιάδας και ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος. Κυρίως να περάσει καλά, να διασκεδάσει και να ψωνίσει εάν το επιθυμεί, μιας και σε πολλά είδη θα υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές», τόνισε ο κ. Γιώργος Ματσούκας από το κατάστημα Χειρότεχνο.

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Με απόφαση του δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου αποφασίστηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στην πόλη της Αμαλιάδας σήμερα η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας παντός οχήματος και κατά τις ώρες από 18.00 έως 03.00 στα κάτωθι τμήματα των οδών πόλεως Αμαλιάδας:

Επί της οδού Ελ. Βενιζέλου από την οδό Δαλιάνη έως την οδό Πύρρωνος.
Επί της οδού Πύρρωνος από την Δ οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Ερμού.
Επί της οδού Φιλικής Εταιρείας ( η οποία στη συνέχεια γίνεται οδός Καλαβρύτων) από την οδό Κολοκοτρώνη έως την οδό Σωκράτους.
Επί της οδού Αρχ. Ήλιδος ( η οποία στη συνέχεια γίνεται Ερμού) από την οδό Βύρωνος έως την Πλατεία Αγίου Αθανασίου.
Επί της οδού Δεληγιάννη και στη συνέχεια μετά τα φανάρια –οδός Ρήγα Φεραίου- και από τη οδό Σισίνη έως την οδό Πολυτεχνείου.

Όλη η επικαιρότητα