Αθλητισμός

Καλλιρρόη Γιαμπαστή, Άννα Μαρία Σπηλιοπούλου πανέτοιμες για το OLYMPIA MASTER: Θα κάνουν υπερήφανη την Ηλεία

Το ζευγάρι Καλλιρρόη Γιαμπαστή – Άννα Μαρία Σπηλιοπούλου που επιλέχθηκε από τους διοργανωτές του OLYMPIA MASTER, θα εκπροσωπήσει την Ηλεία σε αυτό το μεγάλο τουρνουά, αντιμετωπίζοντας τις καλύτερες γυναικείες ομάδες στην Ελλάδα, στο τελικό ταμπλό των «12». Το OLYMPIA MASTER θα διεξαχθεί στις 5-7 Ιουλίου στην Αρχαία Ολυμπία και αναμένεται να είναι από τις πιο συναρπαστικές αθλητικές διοργανώσεις του φετινού καλοκαιριού.

Τα δυο κορίτσια ανήκουν στο βασικό κορμό της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Ολυμπιονίκη η οποία βγήκε πρώτη στον όμιλο της και διεκδίκησε την άνοδο στην β εθνική κατηγορία.

Η Καλλιρρόη Γιαμπαστή είναι 24 ετών και ξεκίνησε από μικρή ηλικία το βόλεϊ στον Πύργο. Το ταλέντο της φάνηκε από πολύ νωρίς στο άθλημα, αφού κλήθηκε αρκετές φορές σε κλιμάκια εθνικών αναπτυξιακών ομάδων. Έπειτα πήγε για να σπουδάσει στην Μυτιλήνη όπου βελτίωσε τις δεξιότητες της στις ομάδες του Παγγεραγωτικού και Α.Ο. Μυτιλήνης. Τα τελευταία 2 χρόνια κι αφού επέστρεψε από τις σπουδές της, αγωνίζεται στον Ολυμπιονίκη όπου έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Την τελευταία χρονιά μάλιστα ήταν αρχηγός της ομάδας.

Η Άννα Μαρία Σπηλιοπούλου είναι μια αθλήτρια η οποία τώρα ξεκινά να ανοίξει τα φτερά της, αφού συμμετέχει ακόμα στις κορασίδες του συλλόγου. Η 16χρονη αθλήτρια όμως παρά το μικρό της ηλικίας της έχει ήδη κληθεί 2 φορές σε κλιμάκια της εθνικής Ελλάδος, κάνοντας προπονήσεις με ομοσπονδιακούς προπονητές, ενώ έχει συμμετάσχει 3 χρόνια στο γυναίκειο τμήμα της ομάδας (τα τελευταία 2 στον βασικό κορμό). Εκτός από τις επιδόσεις της στο γήπεδο όμως, είναι και άριστη μαθήτρια , επιβεβαιώνοντας το ρητό, νους υγιής εν σώματι υγιή.

Η διοίκηση και ο προπονητής εύχονται στις δυο αθλήτριες, καλή επιτυχία και να απολαύσουν όσο περισσότερο μπορούν το συγκεκριμένο τουρνουά, το οποίο αποτελεί γιορτή του αθλήματος, αφού τα masters είναι η πιο μεγάλη διοργάνωση beach volley στην Ελλάδα.

Όλη η επικαιρότητα