WEB tv Ελλάδα

Καλλιθέα: Σοκαριστικές περιγραφές για την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη

Ακούστε το άρθρο

Σοκ έχει προκαλέσει στην Καλλιθέα, η επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη, το πρωί της Τετάρτης, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Η άγρια επίθεση σημειώθηκε όταν η 34χρονη πήγαινε στη δουλειά της. Την ώρα που η 34χρονη μπήκε στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται η δουλειά της, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της μία γυναίκα με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο και αφού την πλησίασε της έριξε μεγάλη ποσότητα από βιτριόλι στο πρόσωπο, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Τα σημάδια από το καυστικό υγρό είναι εμφανή και στους τοίχους του κτιρίου και στο πάτωμα, δείχνοντας την ποσότητα βιτριόλι που χρησιμοποιήθηκε.

Το θύμα, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει, άρχισε να ουρλιάζει, ζητώντας βοήθεια. Αρκετός κόσμος, μόλις άκουσε τις φωνές, έτρεξε να βοηθήσει την 34χρονη και την μετέφερε σε γειτονικό φαρμακείο, όπου εκεί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ και ο ιδιοκτήτης κουρείου στην περιοχή προσπάθησε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

Συγκλονιστική μαρτυρία

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του κουρείου, Θεόδωρο Κισόγλου, η κοπέλα ήταν σε καλή διάθεση το πρωί την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Μετά από δυο λεπτά άρχισε να ουρλιάζει και κ. Κισόγλου την πλησίασε για να τη βοηθήσει. «Πάω κοντά της και φωνάζει ‘νερό’».

Ο ιδιοκτήτης του κουρείου, περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας δίπλα στην κοπέλα, τόνισε πως ζητούσε βοήθεια συνεχώς. «Η κοπέλα όλη την ώρα ούρλιαζε, ζήταγε βοήθεια και έβαζε πάνω της νερό».

Ο κ. Κισόγλου, στην προσπάθειά του να βοηθήσει, είπε στην κοπέλα και σε άλλους που βρίσκονταν εκεί, να της αφαιρέσουν τα ρούχα καθώς έλιωναν πάνω της. «Βγάλτε τα ρούχα, φωνάζω. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν πάρα πολύ άσχημα».

via

Όλη η επικαιρότητα