Ηλεία

«Καλό Παράδεισο ρε Γίγαντα» – Ένας ακόμα Ηλείος θύμα του κορωναιού

Ακούστε το άρθρο

Συγκινητικό αντίο για τον Αντρέα Σταματελάτο

Συγκινητικός είναι ο αποχαιρετισμός από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες προς τον 59χρονο Αντρέα Σταματελάτο (ΦΩΤΟ), από το Λεβεντοχώρι που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, χτυπημένος από τον κορωνοιό (έπασχε και από υποκείμενο νόσημα).

Όπως έγραψε η ΠΑΤΡΙΣ ο 59χρονος ήταν εδώ και πολλά χρόνια μόνιμος κάτοικος Αθήνας και έχασε τη μάχη που έδινε τις τελευταίες δύο –περίπου- εβδομάδες νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα. Η κηδεία του έγινε προχθές Παρασκευή, στο νεκροταφείο του Βύρωνα, σε πολύ στενό κύκλο συγγενών όπως ορίζουν και τα μέτρα πρόληψης επέκτασης του κορωναιού.

Ο Αντρέας Σταματελάτος μπορεί να ζούσε και να εργαζόταν (ως οδηγός ταξί), στην Αθήνα, επισκεπτόταν όμως συχνά την γενέτειρα του και ήταν από τις πιο αγαπημένες φιγούρες με πολλές συμπάθειες όχι μόνο στο δικό του χωριό αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Ο εκλιπών ήταν μεγάλος πλακατζής κ αυτός ήταν ο λόγος που είχε αποκτήσει το προσωνύμιο «Πανούσης»…

Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και ήταν πιστός φίλαθλος της Δόξας Βύρωνα. Ερχόταν στην Ηλεία και τον Πύργο για να θαυμάσει στα γήπεδα τα δύο ανίψια του, τα οποία λάτρευε στην κυριολεξία: τον Νίκο Σταματελάτο που αγωνίζεται στον Πανηλειακό και τον Διονύση Σταματελάτο του Λευκού Αστέρα Σκουροχωρίου. Ο τελευταίος τον αποχαιρέτησε γράφοντας στο fb «Καλό Παράδεισο ρε Γίγαντα… Δεν ήσουν θειος ήσουν Πατέρας για μας!!!»…

Συγκινητική ήταν και η ανάρτηση του Ράδιο Ταξί «Αστέρας», Αθηνών για την απώλεια του Αντρέα Σταματελάτου:

«Σήμερα ο Αστέρας πενθεί.
Έχασε έναν άνθρωπο με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα. Που έδινε τον δικό του αγώνα καθημερινά.

Με ήθος, με χαμόγελο με τη δική του τρέλα.
Χωρίς ίχνος κακίας για κανέναν.
Χάσαμε τον δικό μας ΠΑΝΟΥΣΗ.
Κύριε Ανδρέα, 486 σας ευχαριστούμε που στα 11 χρόνια είχαμε τη τιμή να σας γνωρίσουμε… Όπου ήσασταν ένα κομμάτι απ την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του «ΑΣΤΕΡΑ».
Καλό ταξίδι στον δικό μας “ΠΑΝΟΥΣΗ”.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη και το προσωπικό εύχονται στην οικογένεια συλλυπητήρια, κουράγιο και καλή δύναμη».

Το PatrisNews εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του..

Όλη η επικαιρότητα