Ελλάδα

Καλογρέζα: Ο 87χρονος έδωσε τέσσερα ονόματα στο σημείωμα που άφησε

Ακούστε το άρθρο

Στο «φως» ήρθαν νέα στοιχεία σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τη Δευτέρα τον 87χρονο από την Καλογρέζα στην αυτοκτονία.

Ο συνταξιούχος, ο οποίος υπήρξε βιοτέχνης αλλά έχασε τα πάντα καθώς και οδηγός ταξί, στο σημείωμα που άφησε λίγο πριν αυτοκτονήσει, κατηγορεί τη δεύτερη σύζυγό τουκαθώς και συγγενείς της, αποκαλώντας τους «δολοφόνους», ότι του έκλεψαν ένα δελτίο του ΠΡΟΤΟ που είχε κερδίσει ένα εκατομμύριο ευρώ και ότι ήθελαν να τον διώξουν από το σπίτι του.

shmeiwmakalogreza

Ο 87χρονος είχε ένα γιο και μια κόρη από τον πρώτο του γάμο, ενώ τα τελευταία 25 χρόνια είχε ξαναπαντρευτεί μια υπάλληλο της βιοτεχνίας του.

Τον περασμένο Μάρτιο, είχε κερδίσει στο τυχερό παιχνίδι ένα ποσό που άγγιζε -μετά τις κρατήσεις- τις 800.000 ευρώ.

Όμως, η δεύτερη σύζυγός του, η κόρη της και δύο ακόμα συγγενικά τους πρόσωπα έκλεψαν -σύμφωνα με τον ίδιο- το δελτίο και μάλιστα κίνησαν διαδικασίες για να του κάνουν έξωση από το σπίτι που είχε αγοράσει εκείνος και είχε γράψει στο όνομα της συζύγου του.

Ο άνδρας όπως φαίνεται βρέθηκε σε απόγνωση, καθώς παράλληλα έπρεπε να βρει χρήματα για τη θεραπεία της κόρης του, η οποία πάσχει -σύμφωνα με πληροφορίες- από καρκίνο.

Υπενθυμίζεται, ότι τον άνδρα είδαν κρεμασμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού του οι γείτονες το πρωί της Δευτέρας.

cnn.gr

Όλη η επικαιρότητα