Πολιτική

Καμμένος: Οι εταίροι δεν μπορούν να κάνουν πίσω

oi_etairoi_den_mporoyn_na_kanoyn_piso.jpg
Ακούστε το άρθρο
Ιστορική χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ο Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών  αρχηγών υπό τον Προκόπη Παυλόπουλο. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε πως «είναι στα χέρια της Ευρώπης να αντιληφθεί ότι η λύση πρέπει να δοθεί άμεσα» προκειμένου η Ελλάδα να επιστρέψει σε δρόμο ανάπτυξης και ευημερίας.

«Χθες ο ελληνικός λαός έδωσε το σύνθημα για εθνική ομοψυχία και απέδειξε πως δεν τρομοκρατείται, δεν απειλείται» επανέλαβε ο κ. Καμμένος, ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ως «η επόμενη μέρα της μεταπολίτευσης».

«Δίνουμε τη δύναμη στον πρωθυπουργό να μεταβεί στις Βρυξέλλες και να διαπραγματευτεί εκ μέρους του ελληνικού λαού αλλά και εκ μέρους του μεγαλύτερου μέλους της αντιπολίτευσης. Είναι στα χέρια της Ευρώπης να αντιληφθεί ότι η λύση θα πρέπει να δοθεί άμεσα ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

» Η λύση είναι μονόδρομος. Ο πρωθυπουργός έλαβε τη γραπτή διαβεβαίωση από τους πολιτικούς αρχηγούς ότι θα έχει την απόλυτη στήριξή τους», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα διαπραγματευτεί τόσο για την αποκατάσταση της ρευστότητας όσο και για ένα αναπτυξιακό πακέτο.

Ο κ. Καμμένος κληθείς να σχολιάσει το κλίμα που επικρατεί στους Ευρωπαίους εταίρους απάντησε πως «δεν μπορούν να κάνουν πίσω».

Σημειώνεται ότι το κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών δεν υπογράφει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα