Κόσμος

Κάνναβη Bob Marley από αμερικανική εταιρεία

bobmarleymarijuana.jpg
Ακούστε το άρθρο

Φαίνεται, πως οι θαυμαστές του Bob Marley θα μπορούν σύντομα να αγοράσουν προϊόντα κάνναβης που θα φέρουν το όνομά του. Η ιδέα ήταν της οικογένειας του μουσικού της reggae, η οποία κατάφερε να κλείσει συμφωνία με αμερικάνικη εταιρία, που φιλοδοξεί να γίνει η νούμερο ένα εταιρία κυκλοφορίας μαριχουάνας, με σήμα κατατεθέν τον Bob.

Έχουν περάσει περισσότερες από τρείς δεκαετίες από το θάνατο του Τζαμαϊκανού στάρ και η Privateer Holdings, φιλοδοξεί να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά με μια σειρά σύγχρονων καταναλωτικών προϊόντων που θα είναι ” ριζωμένα στη ζωή και την κληρονομιά” του Bob Marley.

Τα φυσικά προϊόντα Marley αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αφορά το ερχόμενο έτος, στις χώρες όπου η μαριχουάνα είναι νόμιμη. Η σειρά θα περιλαμβάνει διάφορα προϊόντα με πρώτη ύλη την κάνναβη, όπως κρέμες,  βάλσαμα χειλιών, λάδι κάνναβης και διάφορα αξεσουάρ εμπνευσμένα από τη ζωή του Bob.

Η οικογένεια του διάσημου μουσικού έχει παραχωρήσει άδεια χρήσης του ονόματός του σε διάφορα προϊόντα όπως ο καφές, τα ακουστικά και άλλα.

Σύμφωνα με την κόρη του Marley, Cedella Marley, η συμφωνία αυτή είναι ο ιδανικός τρόπος για να προωθήσει και να τιμήσει τη κληρονομιά του πατέρα της με τον πιο “αυθεντικό τρόπο”.

Η εταιρία στοχεύει στις αγορές των χωρών που η χρήση στης μαριχουάνας έχει νομιμοποιηθεί, όπως η πολιτεία της Ουάσινγκτον, του Κολοράντο και σε άλλες χώρες, όπως η Ολλανδία, η Ουρουγουάη, ο Καναδάς, η Ισπανία και άλλες.

Πηγή: TheIndependent

Όλη η επικαιρότητα