Style

Κάννες 2022: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που είδαμε στο κόκκινο χαλί της τελετής έναρξης

Glam σύνολα, κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας, custom-made δημιουργίες και μεγάλες δόσεις χολιγουντιανής λάμψης.
Ακούστε το άρθρο

Λάτρεις της μόδας, ενωθείτε. Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών επιστρέφει και πάλι στους δέκτες σας, έπειτα από έναν χρόνο απουσίας λόγω πανδημίας. Αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ένα και μόνο πράγμα. Όλη η αφρόκρεμα του Χόλυγουντ θα ταξιδέψει μέχρι τη Γαλλία για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί των Καννών, μέσα στα πιο εντυπωσιακά και λαμπερά σύνολα. Τι μπορούμε να περιμένουμε από τους αγαπημένους μας αστέρες; Custom-made δημιουργίες, εκκεντρικά και πολυτελή κοσμήματα, κομψές τουαλέτες, glam σύνολα και μπόλικες δόσεις λάμψης.

Χθες, Τρίτη 17/05 το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου σήμανε την επίσημη έναρξή του και η τελετή έναρξης φιλοξένησε την πρεμιέρα της ταινίας “Final Cut” (“Coupez!”) του σκηνοθέτη Michel Hazanavicius. Ανάμεσα στις περσόνες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της Julianne Moore που ισορρόπησε δεξιοτεχνικά ανάμεσα στο glam και τον αισθησιασμό, τις φούξια δημιουργίες που επέλεξαν οι Bérénice Bejo και Farhana Bodi, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο χρώμα που ανέδειξε σε νούμερο ένα επιλογή ο Pierpaolo Piccioli του οίκου Valentino, αλλά και τα «εξωφρενικά» look που φόρεσαν η Rebecca Hall και η Meryem Uzerli.

Tην προσοχή μας κέντρισε και η ενδυματολογική επιλογή της Ινδής ηθοποιού Deepika Padukone, η οποία εμφανίστηκε με σύνολο και κοσμήματα, που παρέπεμπαν σε παραδοσιακή ενδυμασία, από το ινδικό brand Sabyasachi. Εννοείται πως δεν έλειψαν και οι κλασικές κομψές δημιουργίες που επιστρέφουν κάθε χρονιά, με το λευκό Fendi φόρεμα της Lashana Lynch και το εκρού Prada slip dress με τα ασημί κεντήματα της Jasmine Trinca να κλέβουν την παράσταση.

Παρακάτω, οι ωραιότερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί της τελετής έναρξης του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών:

Η Julianne Moore με τουαλέτα Bottega Veneta και κοσμήματα BVLGARI /Getty Images
H Lashana Lynch με φόρεμα Fendi/Getty Images
Η Rebecca Hall με φόρεμα Gucci/Getty Images
H influencer Farhana Bodi με δημιουργία Atelier Zuhra/Getty Images
H Bérénice Bejo με Maison Valentino/Getty Images
Η Katherine Langford με φόρεμα Prada/Getty Images
Η Τουρκάλα ηθοποιός Meryem Uzerli με Yanina Couture φόρεμα/Getty Images
H Jasmine Trinca με Prada/Getty Images
Η Miss France 2021 Amandine Petit με δημιουργία Rami Al Ali/Getty Images
H Eva Longoria με Alberta Ferretti/Getty Images
H Ινδή ηθοποιός Deepika Padukone με σύνολο και κοσμήματα από το Ινδικό brand Sabyasachi/Getty Images
H Agathe Rousselle με Louis Vuitton/Splash News
Η Lori Harvey με Alexandre Vauthier/Getty Images
Η Ιταλίδα ηθοποιός Valeria Golino με αέρινη μπλε τουαλέτα Dior/Splash News

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα