ΕΠΣ Ηλείας

Κανονικά την Τετάρτη το εξ αναβολής ντέρμπι κορυφής Πανηλειακός – Ξενοφών (3.15 μ. μ.)!

Με τον Πανηλειακό να θέλει τη νίκη για να στεφθεί αυτός πρωταθλητής «χειμώνα» στον όμιλο του, ενώ η ομάδα της Κρέστενας, βολεύεται και με ισοπαλία.
Ακούστε το άρθρο

Αύριο Τετάρτη 29/12, με ώρα έναρξης 3.15 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Δημ. Στ. Πύργου, το εξ αναβολής ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας, μεταξύ του Πανηλειακού και του Ξενοφώντα Κρεστένων.

Με τον Πανηλειακό να θέλει τη νίκη για να στεφθεί αυτός πρωταθλητής «χειμώνα» στον όμιλο του, ενώ η ομάδα της Κρέστενας, βολεύεται και με ισοπαλία.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Μονόδρομος η νίκη!

Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε χθες την προετοιμασία του ο Πανηλειακός, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ξενοφώντα. Στην ομάδα έχει επέλθει η ηρεμία μετά την αναπάντεχη ήττα από τον Πέλοπα Πύργου, και άπαντες σκέφτονται το ντέρμπι με τον Ξενοφώντα.

Ένα ματς όπου η νίκη θεωρείται μονόδρομος για το συγκρότημα του Αν. Τρυφωνόπουλου, που ίσως… έχει απουσίες. Καθώς απουσιάζει από τις προπονήσεις λόγω οικογενειακού προβλήματος ο «βράχος» της άμυνας Πάνος Κωτσάκης, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και ο Καμαρά, ο οποίος λόγω των ημερών έχει μεταβεί στην πατρίδα του. Μετά το ντέρμπι οι μεταγραφές!

Σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση, εκ των πραγμάτων θα γίνουν, μεταγραφές και ήδη οι διοικούντες την ομάδα, κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Έχοντας στα πλάνα τους την απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων πρωτοκλασάτων παικτών-ενδεκάδας (ένας για κάθε θέση), με σκοπό την ενδυνάμωση της ομάδας όχι μόνο για τα μπαράζ πρωταθλητή της ΕΠΣΗ, αλλά και για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ εθνική. Έτσι όπως είχε ειπωθεί και το καλοκαίρι.

ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ: Με Αναμουρλίδη στο ντέρμπι!

Με απογευματινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, συνέχισε και χθες την προετοιμασία του ο Ξενοφών Κρεστένων ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Πανηλειακό.

Ένα ματς όπου οι «ερυθρόλευκοι» της Κρέστενας, βολεύονται και με την ισοπαλία, ώστε να είναι αυτοί πρωταθλητές «χειμώνα» στον όμιλο.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ κανονικά θα δώσει το παρών και ο έμπειρος Αναμουρλίδης, που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Να θυμηθούμε και την έως τώρα βαθμολογία στους δυο ομίλους.

Όλη η επικαιρότητα