WEB tv Κινηματογράφος

Κάντε την προσευχή σας γιατί το πρώτο teaser trailer του “Luz” είναι εδώ

Ακούστε το άρθρο

Μία τρομακτική ιστορία έρχεται για να μας στοιχειώσει

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του μεταφυσικού-ψυχολογικού θρίλερ Luz, με το οποίο ο γερμανικής καταγωγής σεναριογράφος Tilman Singer επιχειρεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο!

Ο ανερχόμενος δημιουργός με μία ιδιαίτερη πειραματική ματιά ενορχηστρώνει την δράση μίας ανατριχιαστικής μυθοπλασίας γυρισμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να παραπέμπει στην ατμόσφαιρα και το στυλ του αντίστοιχου ευρωπαϊκού σινεμά της δεκαετίας του 1970.

Η υπόθεση της ταινίας αφορά την ‘Nora’, μία νεαρή κοπέλα την οποία καταλαμβάνει ένας δαίμονας που στην πραγματικότητα αναζητά την ‘Luz’, δηλαδή την γυναίκα που αγαπά. Όταν η ηρωίδα συναντήσει τον ψυχίατρο του αστυνομικού τμήματος όπου θα σπεύσει σε βοήθεια, ο Dr. Rossini καλείται να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό-πρόκληση με τα πράγματα να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο καθώς περνά η ώρα.

Το cast απαρτίζουν οι: Luana Velis, Jan Bluthardt, Nadja Stubiger, Johannes Benecke, Julia Riedler και η Lilli Lorenz.

Το Luz έκανε ένα επιτυχημένο πέρασμα από το φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου, όπως επίσης και από το New Horizons International Film Festival και το Fantasia International Film Festival, εισπράττοντας πολύ θετικά σχόλια.  Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser:

ΠΗΓΗ: unboxholics

Όλη η επικαιρότητα