Πολιτική

Κασσελάκης για ομάδα Αχτσιόγλου: «Αν είναι να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα»

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στην ομάδα Αχτσιόγλου.
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα προς την ομάδα Αχτσιόγλου έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο». 

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στην ομάδα Αχτσιόγλου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι αν δεν σεβόταν το κόμμα δεν θα σεβόταν τον Αλέξη Τσίπρα, που τον τίμησε με τη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ακριβώς επειδή σέβεται το κόμμα, είπε, έτεινε χείρα φιλίας από την πρώτη ημέρα σε όλους.

«Προσκάλεσα την κυρία Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη Βουλή και της προσέφερα όποιον ρόλο ήθελε. Όταν διαβάζω ότι ειπώθηκαν πράγματα όπως ότι “δεν υπάρχει περιθώριο συμβίωσης με την τωρινή ηγετική ομάδα” σκέφτομαι ότι θα ήταν ηγετική ομάδα αν είχαν αποδεχτεί την πρόσκληση μου», τόνισε. Επίσης, ανέφερε ότι δεν υπάρχει στενός κύκλος, πως έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι και ο δεύτερος είναι πρώτος και ότι είπε «ελάτε να γίνετε ηγετική ομάδα».

Τι είπε η ομάδα Αχτσιόγλου για τον Στέφανο Κασσελάκη

Τα περισσότερα από τα στελέχη της ομάδας «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου πρότειναν την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες. Στη χθεσινή συνδιάσκεψη συμμετείχαν περισσότερα από 1.000 στελέχη από όλη την Ελλάδα.

«Η κατάσταση ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις χυδαίες επιθέσεις δυσκολεύει κάθε προσπάθεια συνεννόησης και συζήτησης», ανέφεραν πηγές από την ομάδα «6+6», τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ.

«Υπό αυτές τις συνθήκες δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα», συμπλήρωσαν οι ίδιες πηγές. «Η κοινή εκτίμηση είναι ότι με ευθύνη της ηγετικής ομάδας ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αντιμετωπίζει μια κρίση με στοιχεία διάλυσης», σημείωσαν ακόμη.

Όλη η επικαιρότητα