Ελλάδα

Καστοριά: 36χρονος είχε 30 κιλά χασίς στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του

Ακούστε το άρθρο

Μέρα- μεσημέρι μετέφερε μεγάλο φορτίο χασίς με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος Έλληνας σε περιοχή της Καστοριάς!

Επόμενο ήταν να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και να τον ακινητοποιήσουν σε συνεργασία με συνοριοφύλακες της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο εντοπίστηκε να κινείται στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής και οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για να το ελέγξουν. Σε κοινή θέα, στα πίσω καθίσματα, βρήκαν δυο ταξιδιωτικούς σάκους γεμάτους χασίς κι έτσι πέρασαν αμέσως χειροπέδες στον 36χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι σάκοι περιείχαν 31 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 30 κιλών και 430 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο του δράστη, το κινητό του οποίου εξετάζεται στο πλαίσιο της προανάκρισης, για να εξακριβωθεί με ποιον ή ποιους βρισκόταν σε επαφή για την παραλαβή και την παράδοση του παράνομου φορτίου.

ΠΗΓΗ: seleo.gr

Όλη η επικαιρότητα