Ηλεία

Κάστρο Κυλλήνης: Ανατίναξαν το ΑΤΜ της Πειραιώς

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο Κάστρο Κυλλήνης γίνεται στόχος διαρρηκτών, αλλά αυτή τη φορά χωρίς…κέρδος.

Άγνωστοι ξημερώματα Καθαράς Δευτέρας επιχείρησαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς που είναι τοποθετημένο στο Κοινοτικό Κατάστημα του Κάστρου Κυλλήνης, αλλά  χωρίς επιτυχία. Τον Απρίλιο του 2017 άγνωστοι είχαν ανατινάξει και πάλι το ΑΤΜ και τότε είχαν φύγει πλουσιότεροι κατά 42.000 ευρώ. Η έκρηξη που έγινε ήταν μικρής ισχύος και δεν έγινε αντιληπτή μέσα στη νύχτα από τους κατοίκους του χωριού.

Το πρωί κάτοικος που μετέβη στο Κοινοτικό Κατάστημα αντιλήφθηκε πως κάτι έχει συμβεί καθώς είδε “μαυρισμένο” εξωτερικά το ΑΤΜ και μέσα μια πόρτα να έχει φύγει από τη θέση της λόγω της έκρηξης.

Αστυνομικοί που μετέβησαν εκεί διαπίστωσαν πως υπήρχαν μικρές φιάλες υγραερίου με καλώδια, που όμως δεν είχαν καταφέρει να ανατινάξουν επιτυχώς το ΑΤΜ.

Οι αρχές διενεργούν έρευνες για την υπόθεση και την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για έκρηξη και απόπειρα διακεκριμένης

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στο Κάστρο Κυλλήνης, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα από ΑΤΜ, με τη μέθοδο της πρόκλησης έκρηξης με τη χρήση αερίου (plofkraak).

Όλη η επικαιρότητα