Ελλάδα

Καταδίωξη 177 χιλιομέτρων και σπασμένες μπάρες για Ι.Χ. με χασίς στην Άρτα

Ακούστε το άρθρο

Ο οδηγός πάτησε γκάζι και έσπασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα την μπάρα στα διόδια της Κλόκοβας

Σκηνές από ταινία δράσης διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια της άγριας καταδίωξης επί… 177 χιλιόμετρα (!) του Ι.Χ. αυτοκινήτου ενός Βούλγαρου το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο στην περιοχή του Κομποτίου.

Ο οδηγός πάτησε γκάζι και έσπασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα την μπάρα στα διόδια της Κλόκοβας! Ακολούθησε καταδίωξη που θύμιζε… χολιγουντιανή παραγωγή από περιπολικά, οχήματα της Ασφάλειας και της Τροχαίας, με το ύποπτο όχημα να κινείται επί της Ολυμπίας Οδού ως την περιοχή Σελιανίτικα της Αχαΐας, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 27χρονος Βούλγαρος οδηγός του.

Arta-xasis-katadioksi

Στον έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών και στην καμπίνα του οχήματος 38 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 53 κιλών και 257 γραμμαρίων. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 27χρονου κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών μαζί με δυο κινητά που είχε μαζί του και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος του για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Όλη η επικαιρότητα