Ελλάδα

Καταγγελία βιασμού στην Θεσσαλονίκη: Με άρπαξαν τρία άτομα στο ασανσέρ, κατέθεσε η 24χρονη

Διαψεύδει κάθε εμπλοκή ο επιχειρηματίας Φιντιρίκος, ενώ στο πλευρό του η σύντροφός του, Κατερίνα Δαλάκα
Ακούστε το άρθρο

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο από την υπόθεση βιασμού μιας 24χρονης κοπέλας από γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. Ήδη στο Twitter έχουν αρχίσει να «διαρρέουν» ονόματα και ιδιότητες προσώπων που φέρονται να συμμετείχαν τόσο στο πάρτι του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, όσο και στον καταγγελθέντα ομαδικό βιασμό έπειτα από χρήση ναρκωτικών.

Σημειώνεται πως η 24χρονη κοπέλα είναι μόνη της καθώς έχουν πεθάνει οι γονείς της και έχει φύγει από ανίατη ασθένεια και ο αρραβωνιαστικός της ενώ αμέσως μετά το συμβάν επικοινώνησε με φιλικά της πρόσωπα.

Η υπόθεση

Η νεαρή κοπέλα πέρασε στις 2 Ιανουαρίου το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας του Λευκού Πύργου και κατέθεσε μήνυση εναντίον του 27χρονου για βιασμό, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα ο γνωστός επιχειρηματίας να εντοπιστεί, οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες και εν συνεχεία να περάσει από εισαγγελέα και ανακριτή.

Με ομόφωνη απόφαση, ο 27χρονος αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός δεύτερου ατόμου που φέρεται να είχε μισθώσει τη σουίτα ξενοδοχείου εκεί όπου σύμφωνα με την κοπέλα έγινε η αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κοπέλας, ό,τι έγινε στη σουίτα έγινε χωρίς τη θέλησή της και ενώ είχε ναρκωθεί. Tρία ήταν τα άτομα που την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο.

«Εκείνο το βράδυ η κοπέλα πήγε στη σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου με μία φίλη της. Εκεί βρήκαν και μια άλλη άλλη γνωστή τους . Όταν αποφάσισαν να φύγουν , η εντολέας μου δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει για να πάει σπίτι της και πήρε τηλέφωνο τον άνθρωπο που την κάλεσε εκεί λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να οδηγήσει και αυτός της είπε να γυρίσει πίσω. Όταν γύρισε είδε τρία άτομα, τα οποία την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο» αναφέρει ο δικηγόρος.

«Το πρωί που ξύπνησε, ήταν χωρίς ρούχα και μόνη της σε ένα δωμάτιο. Ταράχτηκε, δεν ήξερε τι είχε γίνει, δεν θυμόταν τίποτα. Αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και μετά από έρευνα συνελήφθη ο 27χρονος, ο οποίος φαίνεται να παραδέχτηκε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ισχυρίστηκε πως είχε τη συναίνεσή της», συμπληρώνει.

Αξίζει να τονισθεί ότι δέκα μέρες μετά τη αποκάλυψη της ανατριχιαστικής υπόθεσης, έχει ξεσπάσει θύελα αναρτήσεων στα social media που προκαλούν πολλά ερωτήματα και απορίες. Σε αυτές φαίνεται άνδρας να παραδέχεται μέσω instagram το συμβάν γράφοντας μάλιστα και λεπτομέρειες για το πως συνέβη το σκηνικό:

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη».

Οι αναρτήσεις Φιντιρίκου – Δαλάκα

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος ο οποίος μέσα από ανάρτησή του στο Instagram επισημαίνει πως «εμπλέκεται το όνομά μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας», τονίζοντας πως κατά τη διάρκεια των γιορτών, απουσίαζε στο εξωτερικό.

«Η στάση ζωής και οι αρχές μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά», προσθέτει ενώ ξεκαθαρίζει επίσης, πως «ουδεμία σχέση έχω με το video της Ιωάννας Τούνη, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η ίδια».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα ότι εμπλέκεται το όνομα μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να έχω την οποιαδήποτε ανάμειξη. Η στάση ζωής και οι αρχές μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά, πράγμα που θα συνεχιστεί που θα συνεχιστεί και με όποιον αναπαράγει κάτι ανάλογο εξόχως δυσφημιστικό.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα