Ελλάδα

Καταγγελία σοκ για παρενόχληση ανηλίκου στο Βόλο: Η παρατηρητικότητα ενός ξένου έσωσε μία 15χρονη

Ακούστε το άρθρο

Με μια σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής προσβολής της αξιοπρέπειας ανήλικης με Ειδικές Ανάγκες, από τον ίδιο τον πατέρα της και έναν ηλικιωμένο φίλο του, βρίσκεται αντιμέτωπη η Αστυνομία στο Βόλο, μετά από καταγγελία ιδιώτη.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr,επιβεβαιώθηκε και επίσημα και όπως έγινε γνωστό, τη Δευτέρα το μεσημέρι συνελήφθησαν με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας, ο 58χρονος πατέρας του 15χρονου παιδιού, που έχει σοβαρή νοητική στέρηση και ένας 81χρονος φίλος του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Οι δύο άντρες κατηγορούνται ότι, ευρισκόμενοι σε καφέ στο κέντρο του Βόλου μαζί με την 15χρονη κόρη του 58χρονου, με νοητική υστέρηση σε ποσοστό άνω του 67%, κατηγορούνται ότι προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, θωπεύοντάς της στην περιοχή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πελάτης που είδε τι συνέβαινε κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο του 81χρονου και μαζί τους βρισκόταν και η ανήλικη κοπέλα.

Όλη η επικαιρότητα