Αθλητισμός

Καταγγελίες εκατέρωθεν από Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο

Ακούστε το άρθρο
Στην αντεπίθεση πέρασε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τις επιστολές που έστειλε στην κυβέρνηση ο Ολυμπιακός, ζητώντας την τιμωρία του και πρόσθετα μέτρα ασφαλείας εν όψει του τέταρτου τελικού της Α1, την Πέμπτη (8/6, 21:00)στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα ο Γιαννακόπουλος έγραψε σε σχόλιο του στην προσωπική του σελίδα στο «Instagram»:

«Αυτό κι αν είναι θράσος. Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Υπάρχει κράτος; ΥΓ Κύριοι του Ολυμπιακού, για τα επεισόδια στο ΣΕΦ θα μας πείτε τίποτα ή όλα ήταν καλά;». Στην συνέχεια ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» πόσταρε μια φωτογραφία των αδερφών Αγγελόπουλων γράφοντας στην λεζάντα:

«Αντί να καταδικάσετε τα επεισόδια στο ΣΕΦ, κάνετε και καταγγελίες; Ντροπή! Σας πήρε χαμπάρι όλος ο κόσμος πλέον».

Τιμωρία Γιαννακόπουλου ζητά ο Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επιστολές που έστειλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, αλλά και στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ζητά την τιμωρία του «ισχυρού άνδρα» του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για τις «εμπρηστικές» αναρτήσεις που έκανε μετά το τέλος του 3ου τελικού στο ΣΕΦ στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Επιπλέον οι «ερυθρόλευκοι» ζητάνε απο την κυβέρνηση να πάρει πρόσθετα μέτρα ενόψει του τέταρτου τελικού της Α1 ανδρών, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (8/6, 21:00).

Την έκκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σχολίασε σήμερα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζητώντας απο τις δύο πλευρές να δείξουν αυτοσυγκράτηση, ενώ παράλληλα απείλησε με αυστηρές κυρώσεις.

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα