Ελλάδα

Καταγγελίες για ομαδικό βιασμό κοπέλας με διανοητική υστέρηση

Ομαδικός βιασμός κοπέλας με νοητική υστέρηση έχει καταγγελθεί στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή που μίλησε στο newsbeast.gr, πρόκειται για μια κοπέλα με διανοητική υστέρηση στην οποία ασέλγησαν τέσσερις νεαροί 18 έως 25 ετών.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της κοπέλας βρήκαν στο κινητό της μήνυμα από τους φερόμενους ως δράστες στο οποίο της έγραφαν «μην πεις τίποτα για ό,τι έγινε». Σε έξαλλη κατάσταση, πήγαν στην αστυνομία και ζήτησαν την παραδειγματική τους τιμωρία. Σύμφωνα με την καταγγελία, η επίθεση έγινε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής μεταξύ 16:30-18:30.

«Πρέπει να έχει επαναληφθεί άλλες δύο ή τρεις φορές, είτε από τους τρεις, είτε από τους δύο της ομάδας», εκτιμά η πηγή που μίλησε στο newsbeast.gr. Οι φερόμενοι ως δράστες και το θύμα είναι τουρκόφωνοι ρομά που ζουν στην περιοχή Άβαντο της Αλεξανδρούπολης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ωστόσο αναμένονται σήμερα ή αύριο τοξικολογικές εξετάσεις που διαπιστώνουν αν στην κοπέλα είχαν δοθεί ουσίες από τους δράστες, προκειμένου να την ζαλίσουν. Ο εισαγγελέας έχει ενημερωθεί και εάν η ιατροδικαστική έρευνα αποφανθεί ότι σίγουρα έγινε παρά την θέληση της κοπέλας, παρότι πρόκειται για άτομο με νοητική υστέρηση, θα υπάρξουν και συλλήψεις.

Οι φερόμενοι ως δράστες είναι κάτοικοι της περιοχής και στο παρελθόν δεν έχουν απασχολήσει την αστυνομία. Οι ίδιοι στις καταθέσεις τους ισχυρίζονται πως η κοπέλα πήγε μαζί τους με την θέλησή της. Ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν βρίσκει σημεία αντίστασης και σωματικών βλαβών. Βρίσκει βέβαια στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης. Οι τέσσερις είχαν προσαχθεί όλοι μαζί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Όλη η επικαιρότητα