Ηλεία

Καταράχι: Καθαρισμός και καλλωπισμός της περιοχής από τον Σύλλογο Νέων

Σε καθαρισμό-καλλωπισμό της οδού Καταραχίου προχώρησε τη περασμένη Παρασκευή ο τοπικός Σύλλογος Νέων που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

Η δράση –που συνέπεσε με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος– πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το δήμο Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού.

«Οι νέοι της περιοχής μας, μέλη και φίλοι του συλλόγου συγκεντρωθήκαμε με σκοπό να οριοθετήσουμε και να ομορφύνουμε το χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων. Παράλληλα φυτέψαμε λουλούδια και γενικότερα προσπαθήσαμε να βάλουμε λίγο χρώμα στην γκρίζα εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή, τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου νέων Αλέξης Γιαννακόπουλος. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, τους αντιδημάρχους Λάμπη Αριστειδόπουλο και Γιάννη Αργυρόπουλο, καθώς και τον υπεύθυνο του Γραφείου Εθελοντισμού του δήμου Πύργου Γιάννη Πλεμμένο για την στήριξη τους. «Η δράση μας είχε πλήρη επιτυχία χάρις και στη συμβολή και στήριξη επιχειρηματιών του τόπου μας. Είναι πλέον η στιγμή να σταματήσουμε να παραπονιόμαστε για όσα συμβαίνουν γύρω μας και να αρχίσουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι να ευαισθητοποιούμαστε και να αναλαμβάνουμε δράση ως ενεργοί πολίτες του τόπου μας. Θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από την ομάδα μας γι’ αυτό και περιμένουμε την ενεργή συμμετοχή ακόμη περισσότερων νέων. Καλούμε όλους τους ενεργούς συλλόγους να συμμετέχουν σε αυτές», πρόσθεσε ο νεαρός εθελοντής.

«Σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού θα προσπαθήσουμε κάθε εβδομάδα, κάθε Παρασκευή, να γίνεται μια δράση καθαρισμού και καλλωπισμού σε διάφορες περιοχές του δήμου μας! Στις δράσεις αυτές θα συμμετέχει προσωπικό από την Υπηρεσίας Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης μαζί με εθελοντές της περιοχής μας. Πιστεύουμε ότι με τέτοιες ενέργειες θα μπορέσουμε ν` αλλάξουμε τα δεδομένα στην περιοχή μας», δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΣ, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Λάμπης Αριστειδόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα