Ηλεία

Καταθέσεις από Δευτέρα για την 22χρονη Αρετή Ζαχαροπούλου – Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση – θρίλερ

Ακούστε το άρθρο

Ευρύ φάσμα προσώπων από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν από τις αρχές της επόμενη εβδομάδας στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής, οι οποίοι χειρίζονται με πολλή προσοχή την υπόθεση.

Από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών έχει δοθεί αναλυτικά η σειρά ενεργειών που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα ρίξουν φως σε κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Η αρχή θα γίνει με το ιδιόχειρο σημείωμα, για να διαπιστωθεί αν είναι γνήσιο και αν έχει γραφτεί καθ’ υπαγόρευση, και με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Για την ανάκτηση δεδομένων από το Φέισμπουκ θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, καθώς χρειάζεται η συνδρομή από το εξωτερικό, για αυτό και το βάρος έχει δοθεί στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις της 22χρονης τις τελευταίες ημέρες. Οι αστυνομικοί ήδη ερευνούν αν τελικά έγινε η επίσκεψη στο μέντιουμ, με βάση τις μαρτυρίες φίλων της κοπέλας για επικείμενο ραντεβού, ενώ υπό επεξεργασία είναι και οπτικοακουστικό υλικό που θα δείξει αν και ποιος επισκέφθηκε την Αρετή στο σπίτι της και αν βρισκόταν στον χώρο λίγο πριν αυτή καταλήξει.

Χθες ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσε υπόμνημα στις αστυνομικές αρχές, στο οποίο περιλαμβάνεται όλο το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από την οικογένεια σχετικά με την Αρετή και το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει για λυθεί ο γρίφος.

Όλη η επικαιρότητα