Καταναλωτές

Καταθέτει 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας το «Κίνημα Ενάντια στο Μνημόνιο»

15557_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με Δικαστικό Επιμελητή και με Εξώδικη Διαμαρτυρία θα μεταβούν την Πέμπτη στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τα μέλη του Κινήματος Ενάντια στο Μνημόνιο προκειμένου να καταθέσουν το 1.00 ευρώ για τα Τέλη Κυκλοφορίας.


Η χθεσινή προσπάθεια των μελών του Κινήματος αλλά και δεκάδων πολιτών -που αρνούνται να πληρώσουν το σύνολο των Τελών Κυκλοφορίας- να καταθέσουν το 1,00 ευρώ, απέβη άκαρπη, με τους υπαλλήλους να δηλώνουν ότι υπάρχει απόφαση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ώστε να μη γίνει αποδεκτό το ποσό αυτό από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Μια απόφαση που όμως, δεν πήραν στα χέρια τους, αν και τη ζήτησαν. Οι λόγοι για τους οποίους τα μέλη του Κινήματος δεν θα πληρώσουν, ούτε και φέτος, τα Τέλη Κυκλοφορίας, είναι η κατάργηση της ανταποδοτικότητας, «αφού δίνουμε τα χρήματά μας για να δίνουν δρόμοι και δεν γίνεται τίποτα, ενώ και η Ολύμπια Οδός είναι ένας ακόμα λόγος, αφού από όλη την Ελλάδα εξαιρέθηκε μόνο η Ηλεία», εξηγεί ο κ.Τσίγκλας και συμπληρώνει:

«Είναι τραγικό να κυκλοφορούμε σε δρόμος καρμανιόλες, να ανατρέπονται τα αυτοκίνητα με μια ψιλοβροχή, και να δεχόμαστε να πληρώσουμε το χαράτσι. Πρέπει να καταργηθεί». Επιπλέον λόγος είναι η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικογένεια που πλέον δεν αντέχει άλλα οικονομικά βάρη.

Νάνσυ Σπυροπούλου

(n_spyropoulou@yahoo.gr)

Όλη η επικαιρότητα