Κόσμος

Καταθέτει η Άμπερ Χερντ: Το πρώτο φιλί με τον Ντεπ και η φρίκη «να τον ακούω να μιλάει έτσι για όσα ζήσαμε μαζί»

Η ηθοποιός στο βήμα του δικαστηρίου για πρώτη φορά - Πώς περιέγραψε την γνωριμία της με τον Τζόνι Ντεπ - Κλινική ψυχολόγος κατέθεσε ότι ο συνδυασμός των χαπιών και της βίαιης συμπεριφοράς του πρώην συζύγου της, την οδήγησαν σε ψυχολογική και σωματική κατάρρευση
Ακούστε το άρθρο

Ήγγικεν η ώρα για την κατάθεση της Άμπερ Χερντ στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη της με τον Τζόνι Ντεπ.

Η ηθοποιός πήρε αρχικά θέση για τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση, με την οποία την κατηγορεί ο Ντεπ, εξαιτίας του άρθρου περί κακοποίησής της, στη Washington Post: «Μίλησα κατά της σεξουαλικής βίας και αντιμετώπισα την οργή του πολιτισμού μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει».

Ξεκινώντας την κατάθεσή της, η Χερντ είπε: «Είμαι εδώ γιατί ο πρώην σύζυγός μου με μηνύει για ένα άρθρο που έγραψα», είπε η Χερντ και πρόσθεσε: «Παλεύω να βρω τις λέξεις για να περιγράψω πόσο οδυνηρό είναι. Είναι φρικτό για μένα να κάθομαι εδώ για εβδομάδες και να ξαναζω τα πάντα, να ακούω ανθρώπους που ήξερα άλλους καλά, άλλους όχι τόσο καλά, τον πρώην σύζυγό μου με τον οποίο μοιραζόμουν μια ζωή να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για τη ζωή που είχαμε μαζί».

Η ηθοποιός περιέγραψε το ταπεινό ξεκίνημά της, όταν ακόμη ζούσε σε ένα σπίτι της εργατικής τάξης στο Τέξας. Θυμήθηκε ότι εργαζόταν σε παιδικά μουσεία και πως δούλευε εθελοντικά με κωφάλαλα παιδιά, κάτι που τόνισε πως της άρεσε να κάνει.

Ο Ντεπ και η Χερντ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας The Rum Diary το 2011 και εκείνη μίλησε για τον έρωτά τους.

«Είχαμε μια σκηνή φιλιού και ένιωσα πως ήταν σαν αληθινή. Με φίλησε όντως χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του. Απλώς το είχαμε αυτό, ήταν μια φιλία, ένα φλερτ. Ένιωσα χημεία. Ένιωσα αυτό το πράγμα που ξεπερνούσε σίγουρα το τη δουλειά μου. Ο Τζόνι ένιωθε σαφώς έτσι για μένα, αλλά ταυτόχρονα ήμασταν και οι δύο σε σχέση και ήταν δουλειά. Θυμάμαι ότι ένιωθα φόβο και νευρικότητα γι’ αυτό. Πήραμε χωριστούς δρόμους και δεν είχα νέα του για πολύ καιρό».

Νωρίτερα την Τετάρτη, στο δικαστήριο κατέθεσε η Δρ. Χιουζ, κλινική και ιατροδικαστική ψυχολόγος με έδρα τη Νέα Υόρκη, η οποία είναι ειδικός σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας. Η ίδια έδωσε έμφαση στη μεγάλη απωλεια βάρους που σημείωσε η Χερντ, η οποία λάμβανε «πολύ περισσότερα φάρμακα» και είχε αυξημένα επεισόδια πανικού με περισσότερες εκρήξεις θυμού, όπως κατέθεσε η Δρ Χιουζ. Η γιατρός τέλος, δεν δίστασε να αναφέρει και τον Ντεπ, λέγοντας ότι ο συνδυασμός των χαπιών και της βίαιης συμπεριφοράς του πρώην συζύγου της, την οδήγησαν σε ψυχολογική και σωματική κατάρρευση.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα