Κύπρος

Κατεχόμενα: Μητέρα έσφαξε τον 7χρονο γιο της για να εκδικηθεί τον πατέρα

Ακούστε το άρθρο

Σοκ στην κυπριακή κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η είδηση ότι 36χρονη μητέρα σκότωσε τον 7χρονο γιο της με μαχαίρι στο Κιόνελι και ακολούθως προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα γύρω στις 7 το βράδυ, όταν ο πατέρας της παιδοκτόνου που την επισκέφθηκε στο σπίτι, αντίκρισε τη σορό του εγγονού του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Σύμφωνα με το Philenews.com, η απίστευτη τραγωδία συνέβη το βράδυ της 27ης Μαΐου και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ, η 36χρονη, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, μαχαίρωσε το παιδί επειδή ο εν διαστάσει σύζυγός της φέρεται να γνωστοποίησε ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία του 7χρονου.

Μάλιστα, η 36χρονη φέρεται να μαχαίρωσε το γιο της και στη συνέχεια να ξάπλωσε δίπλα του. Την επόμενη ημέρα, όταν διαπίστωσε τι είχε κάνει, η 36χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία που επικαλούνται τα ΜΜΕ, ο 7χρονος είχε μείνει για ώρες τραυματισμένος πριν ξεψυχήσει και πως η ίδια η 36χρονη προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί στην καρδιά και στο λαιμό, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο Λευκωσίας όπου της έγιναν εξετάσεις.

Την Τρίτη το πρωί, η 36χρονη δράστης, η οποία φέρεται να έχει ομολογήσει στους ανακριτές της υπόθεσης το έγκλημά της, οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου που εξέδωσε εναντίον της διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Τον μαχαίρωσε και μετά κοιμήθηκε μαζί του

Όπως μεταδίδουν τα τ/κ ΜΜΕ, η παιδοκτόνος Μπιλγκέ Λορντ Κουντουρατζί παραδέχθηκε σε θεληματική της κατάθεση τη διάπραξη της δολοφονίας, ενώ η «Αστυνομία» συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Η Κίπρις ποστασί γράφει επίσης ότι σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε τη Δευτέρα η δράστης, εκνευρίστηκε λόγω ανάρτησης του εν διαστάσει συζύγου της, με τον οποίο βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και προσπάθησε να σκοτώσει το παιδί της και να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Η ίδια ηλεκτρονική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η 36χρονη μαχαίρωσε τον 7χρονο γιο της ενώ κοιμόταν το βράδυ της 26ης Μαϊου και όταν το πρωί της επόμενης κατάλαβε ότι δεν είχε ακόμη ξεψυχήσει τον μαχαίρωσε ξανά.

Η Κίπρις ποστασί γράφει ότι η 36χρονη ήταν ψύχραιμη το πρωί στο «δικαστήριο» όταν έδιδε την κατάθεσή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα της παιδοκτόνου.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα