Κόσμος

Κατέγραψε σε βίντεο την ίδια της τη δολοφονία

Ακούστε το άρθρο

Ένα πολύ σκληρό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, καθώς πρόκειται για τις στιγμές που έζησε μια 22χρονη λίγο πριν πατήσει τη σκανδάλη και τη σκοτώσει ο γείτονάς της.

Το περιστατικό συνέβη στις 22 Σεπτεμβρίου, στη Βραζιλία, στην περιοχή Santana de Cataguases, αλλά τώρα έγινε ευρέως γνωστό.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, επικαλούμενη τοπικά μέσα, το θύμα που ονομαζόταν Willyene Mathias, τσακωνόταν με τον γείτονά της, τον οποίο ακούγεται να αποκαλεί Juliano, και κατέγραφε τον καυγά με το κινητό της προκειμένου να δείξει στον σύζυγό της το τι συμβαίνει.

Δεν πρόλαβε, όμως, καθώς ενώ ακούγεται να λογομαχούν εκείνος γυρίζει πίσω και την αιφνιδιάζει βγάζοντας ένα όπλο απ’ το παντελόνι του, με το οποίο την πυροβολεί στο πρόσωπο.

Δευτερόλεπτα προτού την σκοτώσει η γυναίκα ακούγεται να ουρλιάζει και το κινητό της πέφτει στο έδαφος, συνεχίζοντας να καταγράφει το τέλος της. Η ηχογράφηση τελειώνει με μια γυναίκα να πλησιάζει το θύμα και να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια. Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και κατέληξε εκεί.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “Midia Mineira”, ο λόγος που οι δύο γείτονες τσακώνονταν ήτα ότι ο δράστης θεωρούσε πως το θύμα τον κουτσομπόλευε.

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα