Γυναίκα

Κατέκτησε όποιον άνδρα θες με 5 βήματα αυτοπεποίθησης

Ακούστε το άρθρο

Για να κατακτήσεις τον άντρα που θες ξεκίνα έτσι… 

1. Δες τον Εαυτό σου όπως Θέλεις να σε Βλέπουν

Συνήθως υπάρχουν τρεις απόψεις που επηρεάζουν το πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας και, ως εκ τούτου, το πώς προβάλλουμε τον εαυτό μας στους άλλους: το πώς βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας, το πώς πιστεύουμε ότι μας βλέπουν και το πώς μας βλέπουν πραγματικά. Το μόνο που έχει σημασία είναι ποια πραγματικά είσαι και πώς εσύ βλέπεις τον εαυτό σου. Είναι επιτακτικό να μην επιτρέπεις στις άλλες δύο όψεις να επηρεάσουν το πώς νιώθεις για τον εαυτό σου. Εάν δεν τον αγαπάς και εκτιμάς αρκετά, ώστε να είσαι πιο δυνατή από τη γνώμη των άλλων, τότε οι εξωτερικοί επικριτές θα σου στερήσουν σιγά σιγά την αυτοπεποίθηση και τη θετική άποψη για τον εαυτό σου – και αυτό, τελικά, απωθεί παρά έλκει.

2. Γράψε τις Δικές σου Διαφημίσεις

Τα μέσα ενημέρωσης μας βομβαρδίζουν με εικόνες που μας μπερδεύουν: τέλεια κορμιά, πλήθος προϊόντων που υπόσχονται να μας κάνουν πιο λεπτούς, ευτυχισμένους και σέξι. Όταν ακούμε και απορροφάμε όλα αυτά τα μηνύματα, μπορεί να επηρεαστεί η γνώμη που έχουμε για τον εαυτό μας ή ακόμη και η συμπεριφορά μας. Εάν νιώθεις πραγματικά καλά για το ποια είσαι, θα εκπέμπεις την αυτοπεποίθηση που γοητεύει τους άλλους. Εάν νιώθεις ανασφαλής, η ενέργεια θα είναι αρνητική και απωθητική προς τους ενδεχόμενους συντρόφους σου.

3. Σταμάτα να Πολεμάς τη μοναξιά

Ξοδεύουμε τόσο χρόνο και ενέργεια προσπαθώντας να αποτρέψουμε τη μοναξιά και παλεύοντας ενάντια στην απογοήτευση που προκαλεί η στασιμότητα, που αυτές οι επιθετικές σκέψεις διαμορφώνουν ένα μοτίβο στο μυαλό μας. Οι νευροεπιστήμονες έχουν αποδείξει ότι οι σκέψεις πράγματι γεννούν διαθέσεις και ενέργειες. Αν οι σκέψεις σου είναι αρνητικές, η ενέργειά σου θα είναι νωθρή. Σταμάτα να αντιτίθεσαι στη μοναξιά και υιοθέτησε θετική στάση.

4. Δημιούργησε Εικόνα με τον Ευτυχισμένο Εαυτό σου

Φαντάσου τον εαυτό σου σε μια τέλεια σχέση και κατάσταση. Φέρνε αυτή την εικόνα στο μυαλό σου κάθε μέρα αν μπορείς. Δεν είναι φαντασίωση. Είναι η δημιουργία μιας εικόνας του εαυτού σου που ο εγκέφαλος κάποια στιγμή θα θεωρεί πραγματική. Επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι ενεργοποιείται το ίδιο μέρος του εγκεφάλου όταν κάνεις κάτι και όταν φαντάζεσαι ότι το κάνεις. Δημιουργώντας αυτή την εικόνα του εαυτού σου μαζί με ένα σύντροφο, ασυνείδητα και σταδιακά γίνεσαι αυτό το άτομο.

5. Θέσε μία Πρόθεση, όχι ένα Στόχο

Η πρόθεση μοιάζει με το στόχο, αλλά χωρίς τις αμφιβολίες σχετικά με την επίτευξή της. Μια άλλη διαφορά είναι ότι η πρόθεση δηλώνεται σαν να έχει ήδη συμβεί. Έτσι, η πρόθεσή σου να ελκύσεις τον ιδανικό σύντροφο μπορεί να είναι: «Είναι μια ωραία και ολοκληρωμένη σχέση με έναν άνδρα που αγαπώ και ταυτόχρονα σέβομαι». Η πρόθεσή σου πρέπει να σχετίζεται με κάτι που θέλεις για σένα και όχι με το να προσπαθείς να χειραγωγήσεις την ενέργεια κάποιου άλλου προς τη δική σου κατεύθυνση. Όταν δημιουργείς μία πρόθεση, κράτα την ενέργειά σου προσωπική, θετική και παρελθοντική.

Πηγή: shape.gr

Όλη η επικαιρότητα