Ελλάδα

Κατέληξε ο καθηγητής Γιάννης Κυριόπουλος – Ηταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ Covid

Νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό - Ηταν πλήρως, δηλαδή τριπλά, εμβολιασμένος αλλά η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη
Ακούστε το άρθρο

Εχασε τη μάχη για την ζωή ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Γιάννης Κυριόπουλος, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για ασθενείς με νόσο Covid.

H επιδείνωση της υγείας του καθηγητή Κυριόπουλου ήταν ραγδαία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής ο οποίος είχε μολυνθεί με κορωνοϊό και νοσούσε τα τελευταία δύο 24ωρα, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου διαγνώστηκε η σοβαρή λοίμωξη και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.  Από το Ιπποκράτειο διακομίστηκε στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό όπου υπήρχε διαθεσιμότητα κλινών ΜΕΘ covid.

Στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύεται από το πρωί της Δευτέρας διασωληνωμένος ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών της Υγείας και πρώην κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), κ. Γιάννης Κυριόπουλος.

Παρά τον πλήρη (τριπλό) εμβολιασμό του, η επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του ομότιμου καθηγητή Οικονομικών της Υγείας και πρώην κοσμήτορα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), οδήγησε τάχιστα σε πολύ σοβαρή λοίμωξη. Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιάννης Κυριόπουλος κατέληξε.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα