Lifestyle Smile

Κατερίνα Καινούργιου: Την κατηγόρησαν για αγένεια σε σερβιτόρο – Έξαλλη η παρουσιάστρια, τσακώθηκε στο Twitter

Η φημολογία σχετικά με τηλεπερσόνα που φέρεται να συμπεριφέρθηκε με αγένεια σε έναν σερβιτόρο της Θεσσαλονίκης και η σύνδεση με την Κατερίνα Καινούργιου εκνεύρισε την παρουσιάστρια που έσπευσε να το διαψεύσει. "Κι εγώ έχω δουλέψει σερβιτόρα".
Ακούστε το άρθρο

Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου μετά τη φημολογία που διέρρευσε στα social media και την έβαλε στο “στόχαστρο”, αναφέροντας ότι επέδειξε αγενή συμπεριφορά σε σερβιτόρο που την εξυπηρέτησε σε κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης.

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha φέρεται να πέρασε ένα Σαββατοκύριακο στη συμπρωτεύουσα, ωστόσο, έσπευσε να διαψεύσει το περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας πως ουδεμία σχέση έχει με όσα αναφέρονται.

Μάλιστα, είχε έναν έντονο διάλογο με χρήστη του Twitter, ο οποίος την κατηγόρησε πως ήταν εκείνη η αρνητική πρωταγωνίστρια, με την ίδια να του απαντά, ούσα φανερά εκνευρισμένη.

“Είναι δυνατόν; Ποιος τα λέει αυτά;”, ανέφερε σε ένα σχόλιό τους, για να προσθέσει πως “κι εγώ φοιτήτρια δούλευα από σερβιτόρα μέχρι πωλήτρια”, καταδικάζοντας μάλιστα τέτοιες συμπεριφορές και διαψεύδοντας το περιστατικό, το οποίο “δεν συνέβη ποτέ” και πως “κάποιος το έβγαλε από το μυαλό του”.

Δείτε τα σχόλιά της στο Twitter:

Όλη η επικαιρότητα