Viral

Κατερίνα Μονογυιού: Ποια είναι η βουλευτής που έγινε διάσημη με μια ομιλία

Ακούστε το άρθρο

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ώρες η ομιλία της βουλευτού της ΝΔ από τις Κυκλάδες, Κατερίνας Μονογυιού για το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια από το βήμα της Βουλής. Αυτό που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως είναι το γεγονός ότι εμφανίστηκε απροετοίμαστη στο βήμα, διαβάζοντας με χαρακτηριστική δυσκολία την ομιλία της.

Ποια είναι όμως η Κατερίνα Μονογυιού;

Σύμφωνα με το βιογραφικό της γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Έναρξη της νέας Βουλής
Έναρξη της νέας Βουλής
Έναρξη της νέας Βουλής
Έναρξη της νέας Βουλής

Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014. Τελικά εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο
Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο χλιδάτος γάμος στη Μύκονο

Το 2016 η τότε πολιτευτής της ΝΔ παντρεύτηκε τον προπονητή πυγμαχίας και πρώην αθλητή, Χάρη Μαριόλη.

Το σκηνικό του γάμου έμοιαζε να είναι βγαλμένο από παραμύθι με πολλά λουλούδια και ανθοστήλες, κόκκινο χαλί και μια γερή δόση… Ελλάδας, αφού η νύφη και ο γαμπρός είχαν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με παραδοσιακή ελληνική μουσική στο γλέντι.

Στον λαμπερό γάμο παρευρέθηκαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι απ’ ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως των Κυκλάδων. ενώ η νύφη πήγε στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά Μυκόνου με μια αντίκα Rolls Royce silver Shadow.

Το νυφικό της, δημιουργία της σχεδιάστριας Άννας Βενέτη, ήταν άκρως εντυπωσιακό με μια τεράστια ουρά ενώ την πλαισίωναν 19 παράνυφες!

Ο «διάσημος» αδελφός

Αδερφός της εντυπωσιακής βουλευτού είναι ο Τζώρτζης Μονογυιός ο οποίος είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι “The Wall” όπου μάλιστα είχε ζήσει ένα δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Η viral ομιλία στη Βουλή

Όπως φαίνεται από το βίντεο, κατά την ομιλία της στη Βουλή για τα υδατοδρόμια, η κυρία Μονογυιού εμφανίστηκε μάλλον… απροετοίμαστη, καθώς διάβαζε συνεχώς από το χαρτί που είχε μπροστά της, έκανε παύσεις, μπέρδευε τα λόγια της και… γύριζε τις σελίδες ανά δευτερόλεπτα, λες και η κάθε μία από αυτές είχε γραμμένη μόνο μία πρόταση.

Αν και… δυσκολεύτηκε, η Κατερίνα Μονογυιού ολοκλήρωσε την ομιλία της, σηκώνοντας ελάχιστες φορές το κεφάλι της από τα χαρτιά που είχε μπροστά της και τονίζοντας λάθος, τις περισσότερες φορές, την λέξη «υδατοδρόμια», σαν να την έβλεπε πρώτη φορά.

via

Όλη η επικαιρότητα