Lifestyle

Κατερίνα Στανίση: Αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από τη μεγάλη επιτυχία «Μυστικέ μου έρωτα»

Μιλώντας για τα πρώτα βήματα στο τραγούδι, η Κατερίνα Στανίση θυμήθηκε πως: «Απέναντί μας ήταν μία ταβέρνα που φιλοξενούσε συγκροτήματα.
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Στανίση βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του Θάνου Αλεξανδρή «Αυτή η νύχτα μένει» και είχε πολλά να πει για τη μεγάλη πορεία της στο χώρο του τραγουδιού ενώ αποκάλυψε και μια άγνωστη -μέχρι τώρα- ιστορία πίσω από τη δημιουργία της μεγάλης της επιτυχίας «Μυστικέ μου έρωτα».

Μιλώντας για τα πρώτα βήματα στο τραγούδι, η Κατερίνα Στανίση θυμήθηκε πως: «Απέναντί μας ήταν μία ταβέρνα που φιλοξενούσε συγκροτήματα. Μου έδωσαν το μικρόφωνο και τραγούδησα και εγώ και η καρδιά μου πήγαινε με χίλια. Δεν ήξερα να κρατάω το μικρόφωνο, από ποια μεριά να το κρατάω. Με έψαχναν στην μάνα μου να πάω να τραγουδάω. Την πρώτη βραδιά ήρθε η αστυνομία και με πήραν από το αυτί. Με ρώτησαν τι ηλικία έχω, τους είπα 16 και μου είπαν να πάω στο κρεβάτι μου».

Σε ότι αφορά την «κονσομασιόν» που γινόταν τότε, η τραγουδίστρια είπε: «Ήταν υποχρεωτικό να κατέβω στα τραπέζια, όσο καλή φωνή και να έχεις. Δεν έκαναν όλες κονσομασιόν αλλά ήταν δημόσιες σχέσεις. Δεν σημαίνει ότι θα σε έπαιρνε στο κρεβάτι σου. Μιλούσες με τον τραγουδιστή ή τον σερβιτόρο σε έδιωχναν από την δουλειά. Ήταν άσχημα πράγματα πολύ. Ήπια πολύ εκεί. Αφού όταν βλέπω σαμπανιέρα πλέον, δεν θέλω να τη βλέπω. Ήρθα στην Ελλάδα 18 χρονών από την Λάρισα. Στο τέλος είπα ψέματα ότι η μαμά μου είναι άρρωστη βαριά γιατί ήμουν ήδη 1.5 χρόνο εκεί.

Η κονσομασιόν δεν είναι εύκολη. Μέσα στα μαγαζιά αυτά ερχόντουσαν άνθρωποι που ήταν περισσότεροι άντρες. Όταν πίνεις παραπάνω από όσο πρέπει, θα παραφερθείς. Αλλά σου έλεγε η επιχείρηση να πας στο τραπέζι και σε ρωτούσαν τι πίνεις και έλεγες “σαμπάνια”, γινόταν…Κάποιοι έχουν φερθεί άσχημα, πολλά. Μία φορά πήρα το ποτήρι γιατί είχα πιει πολύ, δεν πήγαινε κάτω. Απέναντί μου κάθεται ένας νεαρός, το πετάω και πάει στα πόδια του. Το παιδί ήταν τόσο καλό που μου λέει “με έβρεξες, με έκανες μούσκεμα”. Άσχημες εμπειρίες αυτές τότε. Δεν ξέραμε πώς πηγαίναμε στο ξενοδοχείο, δεν ζεις. Πιστεύω ότι έλαβα μία εξαιρετική μόρφωση στη δουλειά, εμπειρία μεγάλη που αυτή τη στιγμή ξέρω τι τραγούδι θα πω», αποκάλυψε.

Η άγνωστη ιστορία πίσω από το «Μυστικέ μου έρωτα»

Όσον αφορά τον «μυστικό της έρωτα» που έπαιξε ρόλο και στο ομώνυμο τραγούδι που έγινε τεράστια επιτυχία αναφέρει: «Είχα πολλά εμπόδια. Ήμουν το άλογο που ήθελε να τρέξει και μου τραβούσαν τα γκέμια. Μία μέρα ήπια και εγώ, πιάνω τον μαέστρο και του λέω “Μου δίνεις τραγούδια και τα λένε άλλοι. Εγώ δεν έχω λεφτά να σου δώσω να κάνω δίσκο”. Ήμουν ριγμένη συνεχώς και ο Τάκης Μουσαφίρης έγραψε το τραγούδι στο καμαρίνι. Φιληθήκαμε και μία φορά στο καμαρίνι. Αυτό το φιλί το θυμόταν και έγραψε το “Μυστικέ μου έρωτα”. Δεν το έβγαλε σε δίσκο με κίνδυνο να το πάρουν άλλοι. Και μου λέει ο Καραμπεσίνης “Άκου μικρή, αυτό το τραγούδι θα είναι η προίκα σου”. Το τραγούδησα μετά από δύο χρόνια και βγήκαν 100.000 αντίτυπα».

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα