Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Φωτιά… στην πασαρέλα στο show της Λουκίας Κυριάκου

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να είναι εντυπωσιακή σε κάθε εμφάνισή της ωστόσο όταν περπάτησε στην πασαρέλα της AXDW με τουαλέτα της γνωστής σχεδιάστριας μόδας Λουκίας Κυριάκου, ήταν απλά… εκρηκτική!

Η  26η Athens Designers Week, στην οποία παρουσιάστηκαν συλλογές με περισσότερους από 35 σχεδιαστές της χώρας, έγινε και φέτος στο Ζάππειο με μεγάλη επιτυχία!  Η εβδομάδα μόδας πραγματοποιήθηκε καθιερωμένα στο Ζάππειο Μέγαρο, καθώς και σε άλλες τοποθεσίες της Αθήνας, με καταξιωμένους σχεδιαστές από το εξωτερικό, την Ελλάδα και την Κύπρο να εντυπωσιάζουν με τις συλλογές τους μετατρέποντας την Αθήνα για πέντε ημέρες σε μία μητρόπολη της μόδας!

Στην ελληνική εβδομάδα μόδας επέστρεψε γι’ ακόμη μια χρονιά η Κύπρια σχεδιάστρια Λουκία Κυριάκου, παρουσιάζοντας την ολοκαίνουργια συλλογή της για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020 με τίτλο “Revival” η οποία απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ξαναβρούν τον εαυτό τους, να διεκδικήσουν τα όνειρα τους και να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους. Η γυναίκα σε αυτή τη συλλογή “αναβιώνει» την θηλυκότητα και τη δυναμική της, γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να εκπροσωπηθεί καλύτερα από καμία άλλη πέρα από την Κατερίνα Στικούδη! H τραγουδίστρια περπάτησε στο catwalk με μια κατακόκκινη custom made δημιουργία Loukia Kyriakou μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα!

Φωτογραφίες By ΝDP

via

Όλη η επικαιρότητα