Πολιτική

Κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητά της η Φώφη Γεννηματά

Ακούστε το άρθρο

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, κατέθεσε και τυπικά το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Η κ. Γεννηματά έφτασε ακολουθούμενη από περίπου είκοσι νεολαίους, ενώ κατέθεσε ταυτόχρονα και τις 1.000 υπογραφές που απαιτούνται. Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί η πρωτοβουλία που πήρε για την ενότητα και την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης παίρνει σάρκα και οστά.

«Η μεγάλη Κεντροαριστερά μπορεί να εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας και την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Προτεραιότητές μας είναι η ανάπτυξη, οι δουλειές και η προστασία των αδύνατων. Η νέα Αλλαγή ξεκίνησε και είναι στα χέρια των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων. Κατέθεσα μαζί και χίλιες αγωνίες και προσδοκίες νέων ανθρώπων που γεννήθηκαν μετά το 81. Και μία δική μου δέσμευση. Να αγωνιστώ μαζί τους, για μια Ελλάδα με ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στις δυνάμεις της, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είμαι αισιόδοξη, όλοι μαζί μπορούμε» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Πηγή: cnn.gr

Όλη η επικαιρότητα