Κόσμος

Καθηγήτρια «δίδασκε» τον έρωτα σε μαθήτριες – Έκλεινε τα ραντεβού μέσω social media

Όπως έγινε γνωστό η καθηγήτρια Ελίζαμπεθ Σμάιλι κατηγορείται ότι πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να είναι γυμνή πάνω σε 16χρονη μαθήτριά της και να έχει ανάρμοστες συνομιλίες με ακόμα δύο κορίτσια μέσω Facebook.

Η 34χρονη καθηγήτρια, που κατηγορείται για απρεπή συμπεριφορά απέναντι σε ανήλικες από το 2010 έως το 2012, όπως καταγγέλθηκε, είχε μάλιστα φιληθεί με το ίδιο κορίτσι με το οποίο είχε τις γυμνές περιπτύξεις σ’ ένα από τα πιο πολυσύχναστα από οικογένειες πάρκα της Σκωτίας.

Καυτές λεπτομέρειες για τις ανάρμοστες σχέσεις της καθηγήτριας

Η Σμάιλι, που ήταν απούσα στην εξέταση των καταγγελιών από την αρμόδια επιτροπή εκπαίδευσης, επιμένει ότι δεν έχει λειτουργήσει απρεπώς. Όμως, αν αυτά που της αποδίδονται επιβεβαιωθούν, τότε διατρέχει τον κίνδυνο να χάσει την άδεια εξάσκησης του επαγγέλματός της.

Στην επιτροπή κατέθεσαν μαθήτριες, που, μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν ότι έχουν πάει στο διαμέρισμα της καθηγήτριάς τους, όπου κατανάλωσαν αλκοόλ.

Elizabeth Smillie was a music teacher at Gleniffer High School in Paisley

Μία εξ αυτών κατέθεσε χαρακτηριστικά ότι:

“Νομίζω ότι ήταν Ιούνιος ή καλοκαιρινές διακοπές. Μπήκα στο δωμάτιο γιατί έψαχνα τη συμμαθήτριά μου. Ανοίγοντας την πόρτα είδα την Ελίζαμπεθ Σμάιλι γυμνή να βρίσκεται πάνω της…”!

ΠΗΓΗ: newsit

Όλη η επικαιρότητα