Categories: Ηλεία

Καθορίστηκαν οι τιμές για τις καντίνες και τις ξαπλώστρες στο Δήμου Πύργου

Share

Καθορίστηκαν οι τιμές από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύργου για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας, για καντίνες και ξαπλώστρες, με διάρκεια τα τρία έτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε χθες αποφάσισε ομόφωνα τα ανταλλάγματα για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας για τοποθέτηση καντινών σε δώδεκα παραλίες και για ξαπλώστρες και καντίνες σε δεκατέσσερις παραλίες.

Με βάση τον σχεδιασμό καθορισμού των θέσεων, προβλέπονται καντίνες στο Λεβεντοχώρι, στο Καβούρι (κουνέλια), στο Καβούρι Γρανιτσέικων, στο Αντλιοστάσιο, τρεις θέσεις στον Άγιο Ηλεία, δύο στη Σπιάντζα και από μια σε Αγία Παρασκευή, Σαρακίνα και Λέτρινα Αγίου Ιωάννη.

Όσον αφορά τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες, αυτές μπορούν  να τοποθετηθούν στο Λεβεντοχώρι, στις «Πλάκες» Κατακόλου, στο Καβούρι (κουνέλια), στο Καβούρι Γρανιτσέικων, στο Αντλιοστάσιο, σε τρία σημεία στον Άγιο Ηλεία και δύο στην Σπιάντζα και από μια σε Αγία Παρασκευή, Σαρακίνα, Λέτρινα Αγίου Ιωάννη και Μπούκα Κορακοχωρίου.