Ψυχαγωγία

Κάτι τρέχει με την Αλεξανδράκη- Το μοντέλο παραμένει στη Μαδαγασκάρη (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Την περασμένη Κυριακή η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε στο live του Nomads Μαδαγασκάρη την απόφαση της να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στον Σάββα Πούμπουρα πως «είδα πράγματα που με στεναχώρησαν πάρα πολύ και ίσως αυτός είναι κι ένας λόγος που με βοήθησε παραπάνω να πάρω κι αυτή την απόφαση. Εγώ σαν Δήμητρα δεν μπορώ να συμμετέχω σε κάτι, όπως για παράδειγμα, στο να χτυπάει ένας αντίπαλος και να βλέπω έναν άνθρωπο από την ομάδα μου να γελάει με τον πόνο ενός ανθρώπου που είναι πεσμένος κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί. Αυτό δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο και δεν θα μπορούσα να στηρίξω ποτέ μια ομάδα έστω κι αν υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος μέσα εδώ.

Νιώθω πολύ καλά που φεύγω. Ο βασικός λόγος που με κάνει να φεύγω είναι γιατί έχω την ανάγκη να είμαι κοντά στον άνθρωπό μου. Αυτός είναι ο βασικός λόγος. Αλλά ένας λόγος που με βοηθάει και παραπάνω και με διώχνει από το Nomads είναι ότι εμένα αυτά που προείπα δεν με αντιπροσωπεύουν σαν ομάδα. Γιατί εδώ δεν είμαστε σαν μονάδες, είμαστε σαν ομάδα».

Την επόμενη ημέρα, το μοντέλο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Πρω1νό σε live σύνδεση από τη Μαδαγασκάρη και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως δεν έχει πάρει ακόμη το κινητό της. «Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον κόσμο που με στήριξε. Επέστρεψα και το πάλεψα. Δεν τα παράτησα. Θα μπορούσα να έχω φύγει πριν τρεις εβδομάδες. Δεν έχω κινητό. Για κάποιο λόγο δεν μου έχουν δώσει το κινητό μου. Με κανέναν δεν έχω μιλήσει. Πριν φύγω για Μαδαγασκάρη ο σύντροφος μου, μού είχε πει να έρθω και θα με στηρίξει. Μετά μου είπε “σε παρακαλώ μη φύγεις”. Είχα κάνει εξετάσεις, είχα περάσει εμβόλια και λέω μια μέρα πριν φύγω δε μπορώ να κρεμάσω τους ανθρώπους. Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί 4,5 χρόνια. Είμαστε οικογένεια. Χωρίς αυτόν είμαι μισή», είχε πει.

Σήμερα, στο Πρω1νό του Ant1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε το κινητό της και αφού ενημερώθηκε για τα όσα έχουν γραφτεί (για τον σύντροφο της) τις τελευταίες ημέρες, αποφάσισε να μείνει κι άλλο στη Μαδαγασκάρη.

«Δεν επέστρεψε ακόμα από την Μαδαγασκάρη. Είναι εκεί ακόμη. Θα σας πω τι κάνει εκεί. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι περίεργο. Πήρε το κινητό της. Είδε τα πάντα, τι λέγεται, τι γράφεται… Και επέλεξε συνειδητά να μείνει. Το Σάββατο έρχεται», είπε ο παρουσιαστής.

Πηγή: protothema 

Όλη η επικαιρότητα