Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδρασή της όταν έμαθε για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Τα πρώτα λόγια της Κάτιας Ταραμπάνκο σχετικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Τα "καρφιά" της για παίκτες του Survivor.
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε στο” Love It” το μεσημέρι της Παρασκευής η Κάτια Ταραμπάνκο, λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5.

Η ίδια αναφέρθηκε στα όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον πόλεμο στην Ουκρανία. Υπενθυμίζεται ότι το μοντέλο και ηθοποιός γεννήθηκε στην Ουκρανία, απ’ όπου και έφυγε με την οικογένειά της, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον.

Σχετικά με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και για την αντίδρασή της στο άκουσμα της εισβολής, η ίδια υποστήριξε: “Όταν μου το είπαν τα έχασα τελείως. Έχουμε 2022 και ακόμη υπάρχει πόλεμος; Ήμουν τελείως χαμένη και αγχώθηκα για τους δικούς μου. Μου είπαν ότι καταστράφηκε όλη μου η πόλη και είναι κάπως περίεργο. Όλοι όμως είναι καλά, αλλά δεν μου αρκεί αυτό. Δεν είναι πολύ εγωιστικό να είμαι εγώ καλά επειδή είναι καλά οι δικοί μου;”.

Η Κάτια μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει τόσο τον χαρακτηρισμό “κλέφτρα”, όσο και την κόντρα της με τον Τάκη Καραγκούνια.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε και για την κόντρα της με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αφήνοντας αιχμές για την συμμετοχή της δεύτερης στις δουλειές της καλύβας.

Όλη η επικαιρότητα