Ηλεία

Κάτοικοι… κωπηλάτες στον Ανθόπυργο!

Με… μονόξυλο θα κινούνται από δω και πέρα οι κάτοικοι στον Ανθόπυργο, αφού σε κάθε βροχή τα τελευταία τρία χρόνια ο δρόμος μετατρέπεται σε Λίμνη. Το νερό σκεπάζει διπλανό χωράφι και τον κεντρικό δρόμο που τους εξυπηρετεί, στις αποθήκες του ΟΤΕ Αγίου Γεωργίου, σε ύψος τουλάχιστον 60 πόντων ώστε να είναι αδύνατον να περάσει κάποιος ακόμα και με τζιπ.

Όπως αναφέρουν σε έγγραφη διαμαρτυρία τους προς την εφ. «Πατρίς», είναι υποχρεωμένοι να βρουν διέξοδο σε άλλους χωμάτινους δρόμους που έχουν αφενός νεροφαγώματα και πολλά βάτα αλλά και βαθιές λούμπες με νερά, με κίνδυνο να κολλήσουν και να καταστρέψουν τα αυτοκίνητά τους.

«Και βέβαια η καλή μας γειτόνισσά η Κυρά Ελένη που δεν έχει αυτοκίνητο και είναι εγκλωβισμένη στην κυριολεξία, αφού είναι αδύνατον να περπατήσει προς την Πόλη. Οι τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας είναι προ τριετίας ενημερωμένες, έχουν κάνει αυτοψία, αναγνώρισαν το πρόβλημα και μας υποσχέθηκαν πως θα γίνει έργο μικρής κλίμακας, δηλαδή θα σπάσουν κάποια μπετόν που εμποδίζουν την απορροή των βρόχινων νερών και θα βαθύνουν το χαντάκι ώστε να οδηγηθούν τα νερά της βροχής εκεί που πήγαιναν ανέκαθεν. Δυστυχώς δεν έγινε ακόμα τίποτα. αλλά ελπίζουμε μετά την φετινή αυτοψία Στελεχών αλλά και του Νέου Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας να υπάρξει λύση», αναφέρουν στην επιστολή τους.

Όλη η επικαιρότητα