Αχαϊα

Κάτω Αχαΐα: Αυτό ήταν το σπίτι – κολαστήριο για δύο ανήλικα παιδιά

Ακούστε το άρθρο

Σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Αποστόλου Ανδρέου στην είσοδο της Κάτω Αχαΐας, έδρα του δήμου δυτικής Αχαΐας, βρήκαν οι αστυνομικοί το απόγευμα της Τρίτης, δεμένα και σε κακή κατάσταση δύο ανήλικα παιδιά.

Το ερείπιο, έτοιμο να πέσει σε αυτοκίνητα και κεφάλια περαστικών, βρίσκεται δίπλα σε επιχειρήσεις και οικίες. 

Πριν από ένα χρόνο, είχε πιάσει φωτιά. 

Οι κάτοικοι, επαναφέρουν το ζήτημα της ασφάλειας. Καθώς στο εσωτερικό του, βρίσκουν καταφύγιο, κατά καιρούς κυρίως αλλοδαποί με κίνδυνο, φυσικά και της ίδιας τους της ζωής καθώς το κτίριο είναι έτοιμο να καταρρεύσει!

Η υπόθεση, που ερευνάται ακόμη από την ΕΛ.ΑΣ με τον Αιγύπτιο να έχει “φυλακίσει” εκεί δύο ανήλικα, επειδή όπως ισχυρίζεται τον έκλεψαν, έφερε ξανά στην επιφάνεια ένα από τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Κατά καιρούς, η αρμόδια υπηρεσία του δήμου, τοποθετεί κόκκινες κορδέλες από κάτω, αυτό όμως δεν διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών.

Για πολλοστή φορά, κάτοικοι της περιοχής αλλά και διερχόμενοι από το σημείο, απευθύνουν έκκληση, να ληφθεί πρωτοβουλία, ώστε σε συνεργασία με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, να απομακρυνθεί δια παντός ο κίνδυνος από το κέντρο της πόλης.

Πηγή: tempo24.news

Όλη η επικαιρότητα